ауди а6 2006 2tdi
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ауди а6 2006 2tdi
мьчи ме тая кошница на едно гьзе. има едно малко проблемче пуши като кремиковци в наи-добрите си години .някои иска ли да сменим малко опит .и инфо за BLB мотор
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ауди а6 2006 2tdi
kombito-tdi написа:мьчи ме тая кошница на едно гьзе. има едно малко проблемче пуши като кремиковци в наи-добрите си години .някои иска ли да сменим малко опит .и инфо за BLB мотор
Приятелче си внесе такава от Германия , пушеше яко - колата се оказа с чип тунинг
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ауди а6 2006 2tdi
Madj0 написа:kombito-tdi написа:мьчи ме тая кошница на едно гьзе. има едно малко проблемче пуши като кремиковци в наи-добрите си години .някои иска ли да сменим малко опит .и инфо за BLB мотор
Приятелче си внесе такава от Германия , пушеше яко - колата се оказа с чип тунинг
Щом пуши яко по всяка вероятност е с некой Powerbox за 20 лева. Ряско покчване на горивото в целия диапазон на оборотите без да има покачване на налягането. Некое резисточе е сложено и изкривява сигнала по един и същ начин. Ако е така колата би трябвало да върви много добре ма може и през горещите дни дои да грее. По принцип не би требвало да има много пушек дори след Пауербокс ама ако не е бил за съотвения модел тогава мое да станат такива изцепки. Влезте в йбей и ще видите че един и съши пауербокс го дават да пасва на всички 2,5 тди мотори

По лошия варянт е сменен софтуер програмиран от неграмотник или в краен случай някви други повреди по колата (нещата които другаря niks76 изреди)
Върни се в “Дизелови агрегати”