VW Sharan 1.9 TDI
VW Sharan 1.9 TDI
Здравеите искам да ви попитам понеже съм решил да купувам шаран искам да ви попитам горе доло скъпи ли са му частите и горе доло за какви пари мога да вкарам такъв дизел от германия ако си докарвам сам примерно.
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Sharan 1.9 TDI
Дай малко повече инфо, коя година да е, с кой двигател да е, помпа-дюза ли да е?mart написа:Здравеите искам да ви попитам понеже съм решил да купувам шаран искам да ви попитам горе доло скъпи ли са му частите и горе доло за какви пари мога да вкарам такъв дизел от германия ако си докарвам сам примерно.
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Този двигател не е помпа дюза, смяната на консумативите не му е скъпо- масла, ремъци, фитри, труд- около 400-500лв.mart написа:За двигател този където е 110 коня става въпрос година 96 и 7-ма не го знам помпа ли е дюза ли е.Не съм се интересувал много за VW и затова незнам и примерно като го зема колко ще ми струва смяната на ремъците и филтрите. без труда само за части. Благодаря ви предварително.
ПОЗДРАВИ
какво разбираш под другите му части не са толкова евтини. Извинявам се че задавам толкова въпроси ама се пак да разуча преди съм карал само опел астра дизел и бях доволен макар и слаб мотор 60 коня беше обаче не ми създаваше никакви проблеми. После зех ауди Б4 бензин добро е ама не случих на кола и много чупена беше и бая пари хварлих за ремонти сега искам шаран харесах го и искам да разуча малко повече за дизелите на VW да разбера как са частите какво му е слабо на този мотор кое може да се счупи е такива неща.Благодаря отново
ПОЗДРАВИ
ПОЗДРАВИ
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Най-скъпите части на тоя мотор са помпа-над 2000лв., турбо-около 1200-1400 и компютър. Всичко останало е на горе-долу поносими цени (винаги има и изключения)mart написа:какво разбираш под другите му части не са толкова евтини. Извинявам се че задавам толкова въпроси ама се пак да разуча преди съм карал само опел астра дизел и бях доволен макар и слаб мотор 60 коня беше обаче не ми създаваше никакви проблеми. После зех ауди Б4 бензин добро е ама не случих на кола и много чупена беше и бая пари хварлих за ремонти сега искам шаран харесах го и искам да разуча малко повече за дизелите на VW да разбера как са частите какво му е слабо на този мотор кое може да се счупи е такива неща.Благодаря отново
ПОЗДРАВИ

- sharan4e
- Автомобил:
- Двигател:
Както казах най-важно е КОЙ ще ти избере колата, защото турбото е 1500-1600лв, помпата, както е писал колегата е скъпа и един евентуален ремонт(при слаба компресия-много карана кола) ще достигне 2-та бона , така че внимавай. Всичко е на късмет, но ако имаш възможност го вземи от тук като преди това го закачиш при някой с ВАГ-ком(лаптопче с диагностична програма), който разбира и е много добре, ако мине едно измерване на компресия. ТОВА няма как да стане в Германия
Така мога да те посъветвам, защото аз не го направих и си платих за което 

- sharan4e
- Автомобил:
- Двигател:
Както казах най-важно е КОЙ ще ти избере колата, защото турбото е 1500-1600лв, помпата, както е писал колегата е скъпа и един евентуален ремонт(при слаба компресия-много карана кола) ще достигне 2-та бона , така че внимавай. Всичко е на късмет, но ако имаш възможност го вземи от тук като преди това го закачиш при някой с ВАГ-ком(лаптопче с диагностична програма), който разбира и е много добре, ако мине едно измерване на компресия. ТОВА няма как да стане в Германия
Така мога да те посъветвам, защото аз не го направих и си платих за което 

Върни се в “Дизелови агрегати”