доливане на масло??
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
доливане на масло??
голф 2 1.6 тд нормално ли е да е изгорил около 200грама за 6000хил.км карам го с кастрол 10w40 заради турбото
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
не през деня няма проблем в смисъл такъв при първоначално палене доакто стабилизира изпушва даже сега лятото неизпушва толкова много и след това като си загрее малко до 3000-3500 няма пушене от тези обороти нагоре вече пуши черно което смятам че е нормално за печка
но сега от два три вечера като гледам на страничното огледало и ми се струва 4е пропушва но това при тругване и до 2400 оборота примерно но това са явно изгорелите газове защтото неса сажди 

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нормално е . но с какво помага това 10W40 на сто годишното ти турбо .
как може в германия на бензиностанция един литьр арал 15W40 ДА СТРУВА 11 ЕВРА А ТУК ДА Е 6.50ЛВ НАЛИВНО какво става . аз плашам 6.50 магазина 5.80 . тьрговец на едро 5.50 .вносителя 5.40 транспорт 0.40лв и тои да изкара нещо 0.20 . или цената платена за литьр на производителя =4.80лв=2.35евро
вьпросче ; дали онова масло от 11 евра е == на нашето от 2.35евра или 3.15евра .
за пушека от жозилото ти за този мотор ако не туши значе не вьрви . може и тои да се изчисти но не е необходимо .цял ден за няма нищо ще оставиш в някои сервиз сума = на возилото за реглажи и настроики
като се скапе турбото ша му турим внт 15 или 17
щом гори под 5 л/100км кво ти пука .
как може в германия на бензиностанция един литьр арал 15W40 ДА СТРУВА 11 ЕВРА А ТУК ДА Е 6.50ЛВ НАЛИВНО какво става . аз плашам 6.50 магазина 5.80 . тьрговец на едро 5.50 .вносителя 5.40 транспорт 0.40лв и тои да изкара нещо 0.20 . или цената платена за литьр на производителя =4.80лв=2.35евро
вьпросче ; дали онова масло от 11 евра е == на нашето от 2.35евра или 3.15евра .
за пушека от жозилото ти за този мотор ако не туши значе не вьрви . може и тои да се изчисти но не е необходимо .цял ден за няма нищо ще оставиш в някои сервиз сума = на возилото за реглажи и настроики
kombito-tdi написа:нормално е . но с какво помага това 10W40 на сто годишното ти турбо .

Само да добавя,че и тук арал бутилирано е 11 евро. В Германия наливно ли беше, че го сравняваш?
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за да не подвеждам никои .и двете масла са наливни естественно но бутилирано 15W40 на 22лв .да се вземе в предвид че пиша за НАИ-ЕФТИНОТО МАСЛО в германия арал на бензиностанция арал .
чочко искам снимка на маслото ако може разбира се .изкарвам ти малко една справка за да не си пишем само глупости на лични стига ми и ми хартисва вассо76 дето му ''скьрца нещо от зад'' http://emk-33.com/MASLA/web/ARAL.htm .може и цената в немско да е завишена заради високия им стандарт примерно а наща намалена заради големите ни заплати или разработват пазар все тая аз карам приста лидер на 18лв 4лт тубата.
много малко масло е изгорило дизелчето може ремонта да е сполучлив не са ебаваите сьс старото че са идосвам
като има
са обаждаите

чочко искам снимка на маслото ако може разбира се .изкарвам ти малко една справка за да не си пишем само глупости на лични стига ми и ми хартисва вассо76 дето му ''скьрца нещо от зад'' http://emk-33.com/MASLA/web/ARAL.htm .може и цената в немско да е завишена заради високия им стандарт примерно а наща намалена заради големите ни заплати или разработват пазар все тая аз карам приста лидер на 18лв 4лт тубата.
много малко масло е изгорило дизелчето може ремонта да е сполучлив не са ебаваите сьс старото че са идосвам

като има

Върни се в “Дизелови агрегати”