Проблема момчета търсих в търсачката и намерих долу горе подобен проблем но така и не е разрешен после ще дам линк. Проблема е в това като за паля колата още студена оборотите са ниски тресе но малко след като изчакам 2-3 мин оборотите влизат в режим но след малко каране падат под 800 и така си даржат. Днес имах едно минаване на 120 км и като пусках по инерция оборотите са ниски а двигателя не се даржи както трябва да си е всмисъл че получава се някакво издигане и сваляне на обороти сега незнам точно как да го обясня. Преди два дена сменях ремък който е на динамото мислех че е от него това с оборотите но не е. Скоро ми спече притискащата ролка и изби ремъка та възможно ле е да е повлияло това на центровката като цяло. И още нещо значи мотора много реве карам го с масло до половината а като долея още малко и спира, работи по меко и другото е че като реша да вдигна мовече от 100 започва да се тресе и реве не много но се усеща и е гадно. Незнам да не плачи за основен вече 92 год е на километрава пише 207 000 а сигурно е 250 000

вазможно е като ги знам наще търговци. Та моля ви момчета помагайте возил сам се и в други дизели не са така като моя и другото е че температурата на водата ми показва 70 гр най много до 75 и се включва перката. Май станаха много работите но моля ви помагайте новак съм още и ми помогнете.
П.С. забравих линка за другата тема сори :http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9540&highlight=%D0%E5%EC%EE%ED%F2+++%C4%E8%E7%E5%EB