П.С. А също така и цена на труд за смяната на тези неща и добър майстор след който да не се налага да се дооправя нещо.
Консумативи Голф 4 AHF
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Консумативи Голф 4 AHF
Интересува ме колко струват консумативите на Голф 4 AHF като:ангренажен ремък,пистов ремък,всичките прилежащи ролки(чух че и водната помпа се сменяла защото и тя играела роля там-така че цена и за нея).Моля да пишат само колеги които се занимават с авточасти или такива които са сменяли на такъв двигател!Ако може да се посочат и магазините от които са купени частите.Защото на мен ми обявиха доста солена цена.Благодаря предварително.
П.С. А също така и цена на труд за смяната на тези неща и добър майстор след който да не се налага да се дооправя нещо.
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dogggg написа:Около 700лв. ми излезе на мен смяната+работа:ремъци- Gates;ролки-SKF;водна помпа;обтегач;масла;филтри
От кой магазин?
maiz написа:410 лв , ремъци+ролки, филтри, масло 210лв.
общо 620 , сменени преди 2 месеца.
210лв за масло ми се струват множко иначе цената на другите неща е Ок а водна помпа смени ли?И колко ти взеха за смяната?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
maiz написа:410 лв , ремъци+ролки, филтри, масло 210лв.
общо 620 , сменени преди 2 месеца.
Филтри+масло=210лв ! Предполагам че е включен и горивния и то хубав понеже иначе е ебаси и цената
А по въпроса за обслужването на колата много варира цената от това къде и какво пазаруваш и кой ти го прави,от 300лв до 1000лв може да е! Има доста теми по въпроса може да пробваш да потърсиш !
Върни се в “Дизелови агрегати”