От около седмица паля доста трудно от 2-ри, 3-ти път и то с газ. След като запаля колата пали вече нормално през деня (може би защото е загрял мотора). Но тази сутрин въобще не искаше да запали. Попитах един познат и той ми каза, че евентуално имам една или две изгорели подгряващи свещи и тъй като днес е по студено затова не сам могал да запаля. Въпроса ми е възможно ли да са свещите и как мога да го проверя. Голфчето е III 1.9 TD.
mod edit: dobrinb
Дизелчето не пали 1.9 TD - Решено - подгревни свещи
Най накрая!!!!!!
Най накрая седнах днес и си поиграх с количката около 2 часа. Купих си 4 чисто новички свещи на Bosch и леко по леко взех че си ги смених сам. Е падна играчка малко щото не сам го правил но като свалих старите се оказа че и четирите не стават. Слагам ги на акумулатора и нито една не загрява. Сложих новите и вече пали на чакмак както се казва. Мерси на всички за съветите!
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Най накрая!!!!!!
blob написа:Най накрая седнах днес и си поиграх с количката около 2 часа. Купих си 4 чисто новички свещи на Bosch и леко по леко взех че си ги смених сам. Е падна играчка малко щото не сам го правил но като свалих старите се оказа че и четирите не стават. Слагам ги на акумулатора и нито една не загрява. Сложих новите и вече пали на чакмак както се казва. Мерси на всички за съветите!
Браво колега !
Върни се в “Дизелови агрегати”