Здравеите.Това е моето първо включване във форума и се чувствам
особено приятно в тази атмосфера.
Имам TDI ,110к.с. 97г Пасат, вече се сблъсквам с проблеми, които се дискутират тук. Прочетох доста неща споделени от вас, сърдечно Ви благодаря.Конкретно за случая, изпреварвам и в един момент заби,
просто остана без мощност.Криво-ляво се измъкнах от ситуацията, която си беше доста сериозна, спрях, загасих мотора.След 5 минути
запалих и си тръгна без проблем.
Значи споделих тук таме и ми казаха,че в компютъра може да има масло ?!?!
След това ви открих ВАС и прочетох, че може да е запушен катализатора, честно казано имам такова усещане.
Отивам снощи да го подменя с тръба и маистора каза, че сложа ли тръба, турбото се скапвало много бързо защото изгорелите газове излизали по бързо и го натоварвали и не знам си какво още.
Колеги, моля за вашия коментар, благодаря ви предварително.
ВРЪЗКА ТУРБО КАТАЛИЗАТОР
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Значи споделих тук таме и ми казаха,че в компютъра може да има масло ?!?!

По темата.....има доста изписано за забиването на турбото. Тук niks76 e посочил какъв е реда за откриване на неисправноти

Освен това не си посочил номер на грешка която дава! Колата закачана ли е на Ваг-ком?
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
и маистора каза, че сложа ли тръба, турбото се скапвало много бързо защото изгорелите газове излизали по бързо и го натоварвали и не знам си какво още.
оффтопик : и майстора какво предложи да направи ? да го остави запушен ...че газовете ще излизат баааааавно и няма хич да се товари турбината може би ?

- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”