Модела е AAZ
Значи правех си кеф по локвите с голема скорост и колата прикюфка и угасна след което се побърках да не е засмукала турбината въздух че съм чул страхотии големи че стават.Свалих филтъра беше влажен даже мокър смених го запалих колата нема проблеми.
Та мисълта ми е кво може да стане ако турбината засмуче вода и как да разбера засмукала ли е
Казаха ми да не се притеснявам че ако била засмукала да съм разбрал
Вода В Турбината
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Вода В Турбината
правилно са ти казали.ако е влязла вода се получава воден удар.и става всичко на салата.lakarimas написа:Модела е AAZ
Значи правех си кеф по локвите с голема скорост и колата прикюфка и угасна след което се побърках да не е засмукала турбината въздух че съм чул страхотии големи че стават.Свалих филтъра беше влажен даже мокър смених го запалих колата нема проблеми.
Та мисълта ми е кво може да стане ако турбината засмуче вода и как да разбера засмукала ли е
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
lakarimas написа:Модела е AAZ

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
lakarimas написа:......се побърках да не е засмукала турбината въздух че съм чул страхотии големи че стават.....
Пука и се белият дроб колега

Това разбира се в кръга на майтапа

Сменяй , въздушният филтър. Мокър не го слагай, да не го смръкне и него турбинката (става въздухо-непропусклив ако е мокър)
Между другото преди около 4 години, когато беше наводнението в Търново, Мондеото ми засмука вода и единствената повреда беше -скъсани болтове на главата . Обаче се оказа, че е засмукало благодарение на това, че филтърът се е намокрил, "задръстил" се е и от вакуума се е изтърбушил !!! Казаха ми, че ако съм бил с тия дето отгоре имат една метална решеткa (или пластмасови прегради), колата просто гасне поради недостиг на въздух. Вода НЕ МИНАВА , тъй като той си остава здрав !

Върни се в “Дизелови агрегати”