VW JETTA 2.0 TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW JETTA 2.0 TDI
Здравейте VW фенове, имам важен въпрос - мисля да си взема VW Jetta 2.0 TDI 140hp 2006г., някой ако знае да ми каже добър ли е мотора и защо гаранцията на Jetta в Сакар Ауто е била 2 години? Разбрах, че на този мотор трябва да се долива масло - около 100/200гр. на 1000км., а на 1.9 TDI не?! Някой има ли лични наблюдения за здравината на този автомобил, с оглед сътоянието на пътищата в Бг? Благодаря предварително
Re: VW JETTA 2.0 TDI
Да, наистина се чува, че харчили масло, но един колега с нов Голф със същия мотор, наскоро сподели, че и неговия харчел масло, но след като го оставил в сервиз, му били подменени някакви гумички по мотора. От тогава на сетне, колегата каза, че колата спряла да гори масло. Ремонта бил над 1000лв., но в неговият случай го поела гаранцията
.
Ходовата част на Голф и Джета е простта и здрава
.

Ходовата част на Голф и Джета е простта и здрава

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 написа:Да, наистина се чува, че харчили масло, но един колега с нов Голф със същия мотор, наскоро сподели, че и неговия харчел масло, но след като го оставил в сервиз, му били подменени някакви гумички по мотора. От тогава на сетне, колегата каза, че колата спряла да гори масло. Ремонта бил над 1000лв., но в неговият случай го поела гаранцията.
Ходовата част на Голф и Джета е простта и здрава.
Само да уточня,че въпросният колега е с пасат.Ако колата е в гаранция още без да се чудиш я взимай,ако има нещо проблемно по нея ще си проличи и ще ти я оправят,а пък ако не е още в гаранция има малка доза шанс да имаш проблемна джета.Поздрави
- esto
- Автомобил: caddy ecofuel
- Двигател: BSX
аз съм с 2.0 TDI като беше нов харчеше около 1л. за 15 000 а сега зависи и от карането около0,5л. за помпа дюза е нормално да харчи масло така,че не се притеснявай.аз съм много доволен от двигателя.
Върни се в “Дизелови агрегати”