ЗАЩО МИ БЕШЕ ИЗРИТА ТЕМАТА
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЗАЩО МИ БЕШЕ ИЗРИТА ТЕМАТА
ЗАЩО МИ БЕШЕ ИЗТРИТА ТЕМАТА, ОТНАСЕ СЕ ДО АДМИНИСТРАТОРИТЕ НЕЩАСТНИ 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Защото колега при този брой от 19 хил. потребители и 6-7 хил. уникални хита на ден, ако трябва на всеки да правим предуреждение ще трябва само с това да се занимаваме.Kalin72 написа:Модераторите и администраторите, какво ще кажете за в бъдеще при подобни леки случаи на прегрешение да не се прибързва с триене или местене на теми, ами първо да се предупреждава чиляка на лична? И да няма заплахи за това онова, щото инак малко авторитарно се получава...
Има си правила и всеки тук е длъжен да ги спазва! Това, че той не е прочел правилата преди да пише, не го прави по-малко виновен.
Ти ако не си прочел закона и направиш нарушение оневинява ли те?
Поради тази причина му даваме възможност да се извини тук, ако ли пък не иска...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не мисля, че си прав. Няма никакво значение колко потребителя има тук, както виждам, а и другите вероятно го виждат, подобни ИЗКЛЮЧЕНИЯ са рядкост. А и не е културно, най-малкото, веднага да ти затварят устата с шамар.
Как би се почувствал ако се запознаете с мацка, седнете на кафе, ти веднага искаш да я целунеш, а тя те шамароса
Не много добре, предполагам, макар и да знаеш етикета в случая. Та така, по-добре да ви отнеме 1 минута време на ден да предупредите някой си, но да бъдем културни 
Как би се почувствал ако се запознаете с мацка, седнете на кафе, ти веднага искаш да я целунеш, а тя те шамароса

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Правилата са ясни. Колегата е регистриран преди повече от половин година - достатъчно време да ги прочете, не са много. Дори да е не е успял, при регистрацията е натиснал копчето "съгласен съм", над което е написано, че всяка тема, която противоречи на правилата може да бъде изтривана без предупреждение. Та смятам да сме достатъчно културни.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kalin72 написа:...........Как би се почувствал ако се запознаете с мацка, седнете на кафе, ти веднага искаш да я целунеш, а тя те шамаросаНе много добре, предполагам, макар и да знаеш етикета в случая. Та така, по-добре да ви отнеме 1 минута време на ден да предупредите някой си, но да бъдем културни
1. Имам достатъчно култура, и усет за да не го направя.
2. Ако при все всичко го направя, и тя ме шамароса... няма да седна да и разправям.. аве ти си ебахти пу...ата засапала...
3. Работата на модераторите се свежда до това, да следят за спазването на правилата, и да вземат мерки такива каквито са общоприети м/у тях.
Работата им не включва ПР, връзки с обществеността, или личен психоаналитик, нито пък са длъжни да карат който и да е да се чуства добре в следствие на това, че той е нарушил правилата.
4. /повтаряно милиони пъти без да звучи като оплакване/ Времето е скъпо за всички. Тук всеки от тези модератори "краде" по малко време къде от работа, къде от семейство, къде от свободно време. Да обиждаш подобен човек /да не се бърка с конструктивен диалог/.. е доста некултурно и неетично..
.....
....
....
....
....
много са.. но да не се разпростирам...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вили, съгласен съм с казаното, само че си мисля, че ако първо с добро се отнесеш към някой, направил грешка, би било по-добре и за двамата
На това ме е научил житейския ми опит
И като спомена, че модераторите не са психоаналитици или ПР или нам си кво още...много, много грешиш
Те трябва да са и изброените по-горе. Те са лицето на един форум. Така, както се модерира той, такива са и участниците му. Твърдата ръка е важна, но и доброто отношение към сгрешилия ВЕДНЪЖ е важно не по-малко. Со благо, со кротце и со малко кютек - ама в такава последователност 

И като спомена, че модераторите не са психоаналитици или ПР или нам си кво още...много, много грешиш

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Kalin72 написа:Модераторите и администраторите, какво ще кажете за в бъдеще при подобни леки случаи на прегрешение да не се прибързва с триене или местене на теми, ами първо да се предупреждава чиляка на лична? И да няма заплахи за това онова, щото инак малко авторитарно се получава...
Добре де аз вчера като пуснах темата за рожденният ден на Даскала и vasstop и сложи катанеца щото я бях пуснал 30мин по рано кво трябваше да орева орталъка ли? Грешката беше при мен (подлъга ме часовника на форума но се оказа че в профила ми настройката е грешна) по тази логика след като ми сложиха катанеца кво трбваше да направя да пусна тема със повишен тон към vasstop който в случая си върши работата ли? И мен като новобранец ме скастриха няколо пъти ама от това не се мре бе. Както казват модовете "има си правила" . Като си виновен казваш извиням се за ....... и толкоз, нищо сложно

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
trunner написа: вчера в Офф топик, ваското1 (нищо лично) пусна тема за това колко народ се събира в Мини.
вчера ама преди колко години я пусна ваското тая тема>?
или се намираме на приказка и правиме статистика кой какви ги върши? (абсолютно нищо лично)
вече ми омръзна, честно, да ми омръзва даже...
молядругарко те ме дискриминират. пфу! погледнете се ве-дърти мъже!

Върни се в “Дизелови агрегати”