Клапан на горивния филтър
-
- Автомобил:
- Двигател:
Клапан на горивния филтър
Значи проблема ми е такъв клапана на горивния филтар не би трябвало да пуска нафтата да се връща назад нали? моя нещо маи е прецакан и като огася колата нафтата се връща и като истине двигателя колата трудно пали дайте съвет какво да направя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
еми по принцип този клапан не трябва да пуска нафтата да се връща назад нали? а понеже тама маркучите са ми прозрачни и се вижда при спиране на двигателя как нафтата се връщаdmode101 написа:Смени филтъра с някакъв качествен, с него вървят и нови уплътнения за клапанчето. Ако си сигурен, че оттам смуче въздух де...
-
- Автомобил:
- Двигател:
hanks написа:еми по принцип този клапан не трябва да пуска нафтата да се връща назад нали? а понеже тама маркучите са ми прозрачни и се вижда при спиране на двигателя как нафтата се връщаdmode101 написа:Смени филтъра с някакъв качествен, с него вървят и нови уплътнения за клапанчето. Ако си сигурен, че оттам смуче въздух де...
Нафтата се връща обратно в резервоара, когато влиза въздух в системата от някъде. Най-вероятно ти е от клапана, защото понякога не уплътнява добре, също виж маркучите, скобите.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
а бе мислил съм да ръгна един клапан възвратен от хладилните .... няма пускане назад и са някакви тефлонови да издържат жега , масла и фреон , ама имат пад на налягането върху тях 0.04 бара и ме е страх като работи в студено време да не вземе за късмет да замръзне нещо
то не вярвам да може да дроселира нафтата, ама някаква водица.... знам ли го какво ще му хрумне ... 

Върни се в “Дизелови агрегати”