Въпрос за Голф 3 TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за Голф 3 TDI
Здравейте колеги.Намислил съм да си взема голфче и съм хвърлил око на ТДИ-90/110 коня.Въпроса ми е хубави ли са като двигатели,какъв разход дават,вървят ли?И някаква разумна цена да ми кажете,защото аз се попадам на такива които са над 5500лв(с екстри разбира се)
Ам на мен лично ми харесват и то доста (можеби и за това и аз съм с такъв) двигател по лични впечетления и странични мнения безупречен няма тънта мънта
. За вървене 90 кончета си дърпат много добре и при разумно каране може да ти гълта и 5-5 и малко нафтица, 110 кончета са си 110 обаче дърпа си много добре (поне на мен ми допада) и ртазход съотношение скорост може да биеш бая колици .Пример със 150-160 (по магистрала) среден разход 7.1 литра на 100 километра ако не гониш пада и на 5.5-6 .Апък за цена имали екстри искат и парици. Според мен 5500 кинта за такава кола с екстри е перфекна без парица направа
Читаво TDI 110 коня трудничко се намира

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това какво ще рече?Виждам,че и ти си с ТДИ би ли дал примерен разход в града за 110 кс
П.С. и все пак дори и да е спостоянни 90км/час на 110 дават по-малак разход(или еднакъв)Това значи ли че и в градско...
П.С. и все пак дори и да е спостоянни 90км/час на 110 дават по-малак разход(или еднакъв)Това значи ли че и в градско...
Последна промяна от plamak на Пон 17 дек 2007 22:56, променено общо 1 път.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
kombito-tdi написа:колега незнам дали ще ме разбере правилно но ще ти кажа следното;
за мен спецялно за голф 90кс е по-добре от 110кс разхода и на двата е приблизително еднакьв
и друго ама пак малко в народен стил ;
повече коне повече ядьт но и повече серьт
Ма и поече теглат

- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
трудно ще попаднеш на читав 110кс на г3.но динамиката дет дава си е супер наи-вероятно ако намериш 110 кс ще е или за ремонт или на безбожна цена близка до г4.взимаш читава 90кс с малка сума за чип или пауьрбокс си на 110кс а с другите 3000лв дет си спестил от 110кс си слагаш нафта и си шпориш яката .а смятаи че си спестил и още толкова от ремонта на 110кс
дали сьм прав само времето и твоя избор ще покажат
успех с избора
дали сьм прав само времето и твоя избор ще покажат
успех с избора
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Ми АФН/110 коня/ е монтиран само 97-а/май и малко 96та ама не съм сигурен/ година.1З и AHU е монитран от 93-та до 97-ма.Сътоношението на едни те към другите е сигурно 1 към 10 да не е и повече.Отделно мотора ако е читав никой собственик не му се разделя с него.Ако ходиш за АФН задлъжително го закачи на ВАГ-Ком и бръкни пръста в щеката да видиш дали духа/ако оспееш да мернеш и компресия пък става супер/
Върни се в “Дизелови агрегати”