здравейте колеги,
при немалките студове ми възнинка проблем са паленето, проблема е следния :
стартера върти лениво, не е от акомулатор, давахме ток от други коли и с други акомулатори пак неще.
филтъра е нов, не е запушен.
антифриз, не е и тои е нов.
вечерта докато сменяхме акомулаторите се появи едно чукане, което днес като пробвах го нямаше, нагрявахме картера и скоростната мутия с газова горелка дане би маслото да е замръзнало, никакъв резултат.
ако някои е имал същия проблем моля да пише,че направо съм като без крака.
Проблем с поло 1,9 D, всичко има неще да пали
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
забравих да кажа, че преди време ми светна serise insp и отидих в сериз да ми нулират тази грешка, и пича като ме пита наколко километра да ми го нагласи пак да ипише това му казах 4500км а той написа 450км. дали е възможно да съм минал 450км и да е блокирано паленето по някакъв начин.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
аз не, но един комшия ги мери и каза, че нищо им няма.а и аз до предния ден го карах, угасих го, и сега го нема никво.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
не е от него пича които ми слага алармата и той беше там и той гледа, изолира алармата и пак 

- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: re
grishitu написа:не е от него пича които ми слага алармата и той беше там и той гледа, изолира алармата и пак
хм тоя стартер....
пробвай да я запалиш със засилване (трудно става но...)
забравих да кажа, че преди време ми светна serise insp и отидих в сериз да ми нулират тази грешка, и пича като ме пита наколко километра да ми го нагласи пак да ипише това му казах 4500км а той написа 450км. дали е възможно да съм минал 450км и да е блокирано паленето по някакъв начин.
не ти можеш ако щеш 10000км (на своя глава де) да си караш нa service и пак няма да ти спре колата
отиди някъде да ти отворят стартера
че иначе с такова чукане (при мен чак и тресене)аз съм за поправка на нафтова помпа...
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
след снощните опити, стартера си върти както трябва, филтъра е нов. обаче забелязах че има въздух в прозрачния маркуч които отива към помпата, след дълги опити ( наливане на нафта във филтъра и въртене ) изкара сичките мехури и мехурчета, но за сметка на акомулатора. сега го зареждам и по обед ще пробвам пак.
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
тъкмо от колата идвам, и замръзнала нафта не е, духах в трабата от резевоара (балбука та кипи чак) при въртене припалва и пушииииииииии като парова централа за съвсем малко. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
благодаря колега само това остана да пробвам и утре ако не е много късно(вечерта) ще пробвам и това. въпреки че сеа го качихме на системи, без да минава нафтата през филтри и такива работи. никва фаида, припалва за 2-3 секунди и пак гасне, утре или в други ден ще го влача на сервиз там да гледат.слагхме и други акомулатори чисто нови пак неще.
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
колеги Половерчето вече е на ХОД, причината е била, че е прехвърлило зъбче(което за мое щастие не е фатално) ако някои колега има питане относно тези "трктори" да пита(защото пробвах всичко въможно) и мога да дам некои съвети.
модераторите могат да закрият темата, ако сметнат за необходимо.
благодаря за мненията на всички

модераторите могат да закрият темата, ако сметнат за необходимо.
благодаря за мненията на всички

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: re
grishitu написа:.... причината е била, че е прехвърлило зъбче
....
Да не сте я бутали / теглили в студено време ?
Върни се в “Дизелови агрегати”