Пресветване на лампата за подгрев
- Morskia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пресветване на лампата за подгрев
Карам си днес е по едно време един надпис на дисплея ама пусти му италиански нищо не отбирам и почва да примигва лампата за подгрева! Надписа изчезна лампата помига 2-3 минути и после и тя спря! След това карах още около 40 мин и не се обади повече? Но от какво може да примигва?
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Morskia написа:Оказа се някакъв пласмасов бутон зад педала на спирачката! Сега всичко е наред но да видим до кога!
Тоя бутон който викаш имах проблем и аз. Недей се опитва да га до сменяш а направо си вземи нов. После идва момента където трябва да се регулира. Ако не се регулира правилно отново, ще ти просветва.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
не бях си палил сеатчето от 6 януари и днес реших да го запаля.запалих сии го аз и почнах да си разривам около него.по едно време си викам я чакай да видим ко става с температурата-с нея всичко си беше наред,но лампата за подгрева ми премигваше.угасис и пак запалих вече не мигаше,но в мен остана едно съмнение и тревогата какво бе станало че да премигва тая лампа

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bu4komobil написа:но в мен остана едно съмнение и тревогата какво бе станало че да премигва тая лампа![]()
Morskia написа:Оказа се някакъв пласмасов бутон зад педала на спирачката! Сега всичко е наред но да видим до кога!

Ако искаш да си сигурен пробвай следното: като почне да мига почни да опиваш зад педала на спирачата там се намира тоя бутон. Като го опипаш и изгасне значи му е дошло времето. Ако не значи на ВАГ ком може да има грешка.
Върни се в “Дизелови агрегати”