Какъв е парт-номера на демпферната шайба на ААЗ

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Какъв е парт-номера на демпферната шайба на ААЗ

Мнениеот juve » Пон 17 мар 2008 9:43

Има много писано за демпфера на ААЗ - искам да разгледам какви са възможностите като марки и цени , обаче съм убил всичките Винбоуз до когото съм успял да се докопам и нямам нито ETKA нито ETOS а в онлайн варианта не ми се отдаде да го открия :oops: ще съм благодарен някой да ми посочи номера /номерата/ и да се заключи или изтрие темата.
Мерси предварително ....

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 17 мар 2008 9:58

ETOS каза 028 105 243 Т
не можеш ли да отвориш http://autoteile-shopping.de , или пък онова дето wili98 го беше дал в "Полезни ... "(online ETOS, ETKA) ?

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пон 17 мар 2008 10:15

мерси много :!:
във връзка на този сайт , дето го даде - казано честно там досега не съм ровил , вероятно защото ми заприлича на немски , а от немски бъкел не отбирам :oops: иначе го имам записан като линк , ама не бях го заглеждал внимателно , че може да си избираш език..... :oops:
този номер го изрових , ама с други три 1 ви цифри и без Т то отзад....
За линка (вероятно на willi ) имам го , или поне е нещо такова , обаче като отида в раздела за двигателя и часта на ремъка, ми дава много неясна картина за този модел , а вече за по новите двигатели се вижда ..... ( или аз нещо ..... :x ) а от едно ремонтно ръководство на руски го дават като "гасител на въртящия момент "и като потърсиш този превод в нета руснаците ми дават дявол знае какви гадости за бензинки и т.н ....
леле колко се оправдавам ...... :roll: вероятно не съм догледал нещо , за което се извинявам .... :oops:
можете да направите сеч на темата - сам и това не мога :idea:
офф пак глупаво : тази шайба не вървяла заедно с другата , която върти хидравликата мисля ..... на мене ми мята тази най- външната , а тази за пистовия ремък е добре ...иди го разбери , като не се излежаваш всеки ден под колата си :(

Върни се в “Дизелови агрегати”