интерколер за мотор AAZ 1.9 TD
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
интерколер за мотор AAZ 1.9 TD
Здравейте колеги! Предварително се извинявам,ако темата я има някъде във форума . Нямам добри технически познания , и се интересувам дали е възможно монтирането на интерколер.Колата ми е с мотор AAZ 1.9 TD-1994г. Предварително ви благодаря.
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
alister - не е желателно натрупването на постове с безсмислени такива , още повече когато са пълна глупост
Турбо лагът ще е незабележим в конкретния случей , мошност няма от къде да се появи освен ако не се отпусне още малко нафта.
Предстои ми качване на моя мотор но все не остава време , като съм готов ще споделя конкретните резултати

Предстои ми качване на моя мотор но все не остава време , като съм готов ще споделя конкретните резултати

didodi написа:alister - не е желателно натрупването на постове с безсмислени такива , още повече когато са пълна глупостТурбо лагът ще е незабележим в конкретния случей , мошност няма от къде да се появи освен ако не се отпусне още малко нафта.
В подобни форуми е неизбежно да присъстват такива теми! Винаги има нови членове, които не са добре ориентирани. Не мисля, че е правилно да им се казва, че темата която са пуснали е глупост, защото за тях това не е така. А в случая даже става въпрос за жена!
Най-вероятно колежката иска да си вдигне малко мощността, което на този стар двигател би трябвало да стане като си направи основен ремонт, пипане на помпата, чип и т.н. Но като цяло този двг е малко куц по рождение, така че тя трябва да си прецени дали има смисъл, ние може да даем само някои съвет

- faint
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моята кола е 1Y и си има турбо...даже интеркулер
По темата: може да се сложи интеркулер, даже е препоръчително отпред да се монтира за да може да се обдухва добре..а относно мощността - колегата е прав - без гориво - няма мощност;) трябва да се пусне повечко нафта и резултатът ще е на лице..
П.П. В момента съм на 1бар надув с интеркулер от алфа 1.9ЖТД и съм доста доволен

По темата: може да се сложи интеркулер, даже е препоръчително отпред да се монтира за да може да се обдухва добре..а относно мощността - колегата е прав - без гориво - няма мощност;) трябва да се пусне повечко нафта и резултатът ще е на лице..
П.П. В момента съм на 1бар надув с интеркулер от алфа 1.9ЖТД и съм доста доволен

- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Vanich - говоря на 2-рия пост , а не на дамата която е пуснала темата и както виждаш и давам верните отговори на въпросите
Чип не може да и се сложи както си мислиш ти защото мотора няма електорника.
alister - това е технически форум , а не по български език и култура така че правописните грешки не са от значеие !! За кулера при конкретния мотор се монтира допълните за подобряването на неговата работа и намаляване на разхода , като това може много по-лесно да доведе и до покачване на мощноста при желание
За газария ...виж в гаража ми и ще си отговориш сам като видиш онова зеленото 

alister - това е технически форум , а не по български език и култура така че правописните грешки не са от значеие !! За кулера при конкретния мотор се монтира допълните за подобряването на неговата работа и намаляване на разхода , като това може много по-лесно да доведе и до покачване на мощноста при желание

Върни се в “Дизелови агрегати”