Мерси предварително ....
Какъв е парт-номера на демпферната шайба на ААЗ
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Какъв е парт-номера на демпферната шайба на ААЗ
Има много писано за демпфера на ААЗ - искам да разгледам какви са възможностите като марки и цени , обаче съм убил всичките Винбоуз до когото съм успял да се докопам и нямам нито ETKA нито ETOS а в онлайн варианта не ми се отдаде да го открия
ще съм благодарен някой да ми посочи номера /номерата/ и да се заключи или изтрие темата.
Мерси предварително ....
Мерси предварително ....
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
ETOS каза 028 105 243 Т
не можеш ли да отвориш http://autoteile-shopping.de , или пък онова дето wili98 го беше дал в "Полезни ... "(online ETOS, ETKA) ?
не можеш ли да отвориш http://autoteile-shopping.de , или пък онова дето wili98 го беше дал в "Полезни ... "(online ETOS, ETKA) ?
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
мерси много
във връзка на този сайт , дето го даде - казано честно там досега не съм ровил , вероятно защото ми заприлича на немски , а от немски бъкел не отбирам
иначе го имам записан като линк , ама не бях го заглеждал внимателно , че може да си избираш език.....
този номер го изрових , ама с други три 1 ви цифри и без Т то отзад....
За линка (вероятно на willi ) имам го , или поне е нещо такова , обаче като отида в раздела за двигателя и часта на ремъка, ми дава много неясна картина за този модел , а вече за по новите двигатели се вижда ..... ( или аз нещо .....
) а от едно ремонтно ръководство на руски го дават като "гасител на въртящия момент "и като потърсиш този превод в нета руснаците ми дават дявол знае какви гадости за бензинки и т.н ....
леле колко се оправдавам ......
вероятно не съм догледал нещо , за което се извинявам ....
можете да направите сеч на темата - сам и това не мога
офф пак глупаво : тази шайба не вървяла заедно с другата , която върти хидравликата мисля ..... на мене ми мята тази най- външната , а тази за пистовия ремък е добре ...иди го разбери , като не се излежаваш всеки ден под колата си
във връзка на този сайт , дето го даде - казано честно там досега не съм ровил , вероятно защото ми заприлича на немски , а от немски бъкел не отбирам
този номер го изрових , ама с други три 1 ви цифри и без Т то отзад....
За линка (вероятно на willi ) имам го , или поне е нещо такова , обаче като отида в раздела за двигателя и часта на ремъка, ми дава много неясна картина за този модел , а вече за по новите двигатели се вижда ..... ( или аз нещо .....
леле колко се оправдавам ......
можете да направите сеч на темата - сам и това не мога
офф пак глупаво : тази шайба не вървяла заедно с другата , която върти хидравликата мисля ..... на мене ми мята тази най- външната , а тази за пистовия ремък е добре ...иди го разбери , като не се излежаваш всеки ден под колата си
Върни се в “Дизелови агрегати”