Не сам наясно с дизеловия мотор и може някои да ми се смее , но ще задам няколко вапроса.
1.като се изкара щеката на /голф 4 1.9 тди 116 коня пд/ като работи и излизат леки пари ?
2.като махнеш маркуча на турбината /маркуча които е от ляво на турбината/ с диаметър 50мм преблизително, и като си пъхнеш пръста от вътрешната страна на маркуча да има обилно масло , а не капки .
3.като работи колата като развиеш капачката за наливане на маслото да се цапя гърлото.
а колата работи равномерно и спокойно, и върви адски много , и като и дадеш газ не дими въобще.Сигурно имам доста грешки и несмислини думи и за това се извинявам предварително .Интересувам се тази кола издухана ли е ? Въобще каквато и да е информация ме интересува за състиянието от тези няколко неща.Благодаря ви предварително
mod edit: vasstop
голф 4 1.9 тди 116 коня пд няколко въпроса
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега, твоя човек във Варна е колегата ifindik.
Свържи се с него да ти направи 1 диагностика защото от разстояние можем да гадаем. Моя мотор е същия , но си го карам от доста време и му знам всичко какво съм правил, описаните симптоми от теб ги имам същите въпроса е в какви размери са твоите а от нета няма да се разбере. моя мотор е на 257000 -реални
. Мотора е хубав дърпа мн. капризен към хубаво гориво и добра подръжка си иска ако искаш да те слуша. То с всичко е така, дано съм бил полезен.
Свържи се с него да ти направи 1 диагностика защото от разстояние можем да гадаем. Моя мотор е същия , но си го карам от доста време и му знам всичко какво съм правил, описаните симптоми от теб ги имам същите въпроса е в какви размери са твоите а от нета няма да се разбере. моя мотор е на 257000 -реални

-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Bora ,здравей колега. Мерси за помоща , значи това са срещани симптоми в този автомобил.Ако може да те питам какво може да се случи в следствие на тези неща?Защото на първата тема забравих да спомена че искам да купя този голф а това ме спира.Има ли нужда да се претеснявам или това е нормално ?Мерси Предварително
Здр. както писах всичко е относително,от разстояние неможе да се каже какво е състоянието на автомобила. Най-добре е да я види майстор на место. А съм объркал малко ника на колегата да ме извини, ето линк към профила му:http://forum.vwclub.bg/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4643
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко описано е напълно нормално за кола на поне 150 000км каквито са всички в БГ така че щом върви добре и на пуши /много/ като и подадеш газ при ускорение няма какво да се притесняваш. Естествено има много други неща които могат да се видят с диагностика с VAG Com така че ако искаш да я плащаш намери някой дето работи с такава екстра да я закачи и ако няма странни грешки вземай и бягай 

Върни се в “Дизелови агрегати”