На брат ми голфа 4 ка AGR мотор ТДИ - си вървеше много добре до преди николко дена - зе да забива да варви до към 120 км и да спира - закачам го на на лап топа и показва ето тази грешка.
17570 - Fuel Temp Sensor g81 -Short ot Ground.
и не иска да се изчисти - ако няакой знае къде точно се намира въпросният датчик на този мотор - ще съм му благодарен. мерси много .
Относно Голф 4 проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
a
благодаря ви много
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Ай на бас че говори за Н75 въпреки че не знае
Направо да си стиснем ръцете и да делим баса.

Лошото е че такива хора пишат доста уверени и колеги които не са много в час е възможно да бъдат подведени.
Направо си мисля на щат във форума да бъде назначено техническо лице,което да трие подобни словоизлияния.
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
proparo това, че не знаем техническото наименование на клапата не означава, че не сме имали същия проблем и не знаем какво сме сменили...най-лесно което аз правя, водя на майстор, казвам проблема, той закача на компа и ми казва "да! такъв е проблема, това е за смяна" Хамар, кара голф от 4 години и му е навъртял 120к+ км, така, че е посменял разни работи...
http://i.data.bg/08/02/03/792286_orig.jpg
гледай жълтата стрекла, общо взето там се намират и двата датчика...едия е там където е стреклата другия е идентичен и пак се вижда...но тук идва въпросът, кой точно от двата трябва да се смени
http://i.data.bg/08/02/03/792286_orig.jpg
гледай жълтата стрекла, общо взето там се намират и двата датчика...едия е там където е стреклата другия е идентичен и пак се вижда...но тук идва въпросът, кой точно от двата трябва да се смени

Golf_Bora написа:Не съм специалист и руския съм позабравил, но за някакъв датчик за температурата на горивото; липсва маса. Както каза колегата виж кабелите да не са окислени накои клеми.
"17570- Датчик температуры топлива-G81: короткое замыкание на массу"
Успех.
Колега нищо лично , но май не следиш мисълта на колегата ifidik ?
Или по точно той говори за това( 01262 Электромагнитный клапан ограничения давления наддува-N75 ) грешката за която пишеш е друга.
Върни се в “Дизелови агрегати”