Golf III 1.9 TDI 1Z - питане за подобрения - темпомат и др.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf III 1.9 TDI 1Z - питане за подобрения - темпомат и др.
Здравейте,
-искам да попитам за някои подобрения за личен кеф, искам да си
-сложа уред със стрелка за налягането на турбото, също така и темпомат
интересува ме и човек който може да смени чиповете със софтуера на компютъра, искам да си взема от brezel чипчета но на компютъра ми не са с легла ами са запоени направо на платката.
за всичко си плащам кеш, бих желал инфо директно къде могат да ми направят/монтират съответните неща.
поздрави и предварително благодаря.
-искам да попитам за някои подобрения за личен кеф, искам да си
-сложа уред със стрелка за налягането на турбото, също така и темпомат
интересува ме и човек който може да смени чиповете със софтуера на компютъра, искам да си взема от brezel чипчета но на компютъра ми не са с легла ами са запоени направо на платката.
за всичко си плащам кеш, бих желал инфо директно къде могат да ми направят/монтират съответните неща.
поздрави и предварително благодаря.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Значи колега за темпомата има поне една ГОЛЯМА тема,щракни на търсачката.За манометър на таблото също има такава.
Аз точно от Brezel съм взимал чипове-много доволен.
Разпояването на заводските чипове,слагането на цокли и поставянето на тях на новите чипове могат да ти го направят във всеки читав GSM сервиз за не повече от 20 лева.
Аз точно от Brezel съм взимал чипове-много доволен.
Разпояването на заводските чипове,слагането на цокли и поставянето на тях на новите чипове могат да ти го направят във всеки читав GSM сервиз за не повече от 20 лева.
И аз имах голям страх от тая работа, но като се захванахме с едно аверче работата стана (верно малко се препотихме не запали от първия път), но колегата по-горе е прав в някой GSM сервизче слагат ти цокълчетата, слагаш си чипчетата, палиш и остава само да даваш мръсна газ
ДАВАИ НЕ МУ МИСЛИ МНОГО МНОГО 

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
daniel_falin написа:темпомата вече е фактхиляди благодарности, много свежа добавка
кажете за уреда за турбото? някой има ли идея къде мога да го вържа на мотора ? някое от тези вакумчета тънките случайно да минава налягането на турбото през него ?
поздрави!
Колега малко се замисли какво си писал ( надуване на турбото и вакуумчета ) ?
А по въпроса ти: има едни манометри( не знам обаче откъде да се снабдиш) , след което намираш подходящо място малко преди смукателните колектори монтираш накраиник за маркуча и другия край към манометъра. Внимавай с дупките и уплатняването им по тръбопроводите !
П.П. темата ти май е за раздел тунинг

-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Bora написа:daniel_falin написа:темпомата вече е фактхиляди благодарности, много свежа добавка
кажете за уреда за турбото? някой има ли идея къде мога да го вържа на мотора ? някое от тези вакумчета тънките случайно да минава налягането на турбото през него ?
поздрави!
Колега малко се замисли какво си писал ( надуване на турбото и вакуумчета ) ?
А по въпроса ти: има едни манометри( не знам обаче откъде да се снабдиш) , след което намираш подходящо място малко преди смукателните колектори монтираш накраиник за маркуча и другия край към манометъра. Внимавай с дупките и уплатняването им по тръбопроводите !
П.П. темата ти май е за раздел тунингУспех
има малки мъркучета с цялото налягане на турбоот, за да не се пробиват голямите тръби,
но не знам кои са
виж на картинката горе тройника с какви маркучета е, вакуми - да грешно се изразих, но има маркуче което да прережеш и да мине през тройника и си готов, а голямите тръби нямам намерение да си режа
поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Уред, продават на Илиенци. Струва 45 лв, доста добре изглежда.
Аз също си го вързах на маркучето към компа, много добре стана. Но на ниско налягане стрелката играе много и издава бръмчащ звук. Като дам рязко газ и направи достатъчно налягане си е ок. Някой да знае как се решава този проблем? някъде четох за U-коляно с малко течност в маркучето, но ме притеснява да не влезе някъде където не трябва... ?
ето линк: http://topspeed.bg/product.php?iid=1083
Аз също си го вързах на маркучето към компа, много добре стана. Но на ниско налягане стрелката играе много и издава бръмчащ звук. Като дам рязко газ и направи достатъчно налягане си е ок. Някой да знае как се решава този проблем? някъде четох за U-коляно с малко течност в маркучето, но ме притеснява да не влезе някъде където не трябва... ?
ето линк: http://topspeed.bg/product.php?iid=1083
Върни се в “Дизелови агрегати”