B5 1,9 TDI syncro??

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
macros6
Автомобил:
Двигател:

B5 1,9 TDI syncro??

Мнениеот macros6 » Пон 21 апр 2008 21:17

Здравейте,искам да ви попитам дали е сполучлив модел тъй като с баща ми попаднахме на един такъв който смятаме че е читав но все пак исках да се допитам до хора, които разбират :) Между другото от 5 години принадлежим към вашето семйство, но с Голф 2 отново syncro :) и понеже сме мн доволни от автомобила, ако потвърдите че агрегата се държи добре и е успешен ще е супер, ще вземем автомобила най-вероятно :)

п.п Ако има значение пасата се води 99г по талон но е произведен края на 98. Иначе е High line модела- търговеца че това значи че е топ версията и май му вярвам, имайки предвид дебелите шевове по кожата, които са уникални :)

А, и като цяло какво е мнението ви за дизелите на vw, тъй като съм доста незапознат и това ще е първият такъв автомобил ,който сме имали, а може би неоснователно но сме с предразсъдъци към печколяците :D

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 22 апр 2008 8:41

1,9 TDI е един от най-здравите двигатели на VW (от това поколение). Е, има си особеностите (променлива геометря на турбото, заяждане - но може да прочетеш за тези неща в дизеловия раздел). И аз преди не исках и да чуя за дизел, но под аватара ми вждаш какво карам, и съм много доволен. Задължително е колата да се прегледа от някой разбиращ преди покупката (и с VAG-COM).
Относно надеждността на syncro-то нямам впечатления, но щом сте доволни от Голф-а, надявам се и Пасат-а да не ви разочарова.
Да, high-line е най-високото изпълнение. Но имай предвид че много неща могат да се поръчват допълнително (или отказват); отделно някои екстри са стандартни за модела.
Успех с покупката !

macros6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот macros6 » Вто 22 апр 2008 17:06

gr_kanev написа:1,9 TDI е един от най-здравите двигатели на VW (от това поколение). Е, има си особеностите (променлива геометря на турбото, заяждане - но може да прочетеш за тези неща в дизеловия раздел). И аз преди не исках и да чуя за дизел, но под аватара ми вждаш какво карам, и съм много доволен. Задължително е колата да се прегледа от някой разбиращ преди покупката (и с VAG-COM).
Относно надеждността на syncro-то нямам впечатления, но щом сте доволни от Голф-а, надявам се и Пасат-а да не ви разочарова.
Да, high-line е най-високото изпълнение. Но имай предвид че много неща могат да се поръчват допълнително (или отказват); отделно някои екстри са стандартни за модела.
Успех с покупката !

Благодаря за отговора, а може би звучи смешен въпросът ми, но какво е VAG-COM и къде може да се направи :?:

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Вто 22 апр 2008 17:51

VAG-COM специализирана, диагностична програма за автомобилите на фолксваген груп/Ауди,Фолксваген, Сеат и Шкода/

Върни се в “Дизелови агрегати”