Кои части се скапват най често на ТДИ>>??
Кои части се скапват най често на ТДИ>>??
Дойде ми наум всеки с ТДИ двигател да си каже кое най често е сменял или се е разваляло по колата му.... Така най лесно ще можем да определим кои са слабите места по количките ни??
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за една година съм сменил следните неща - масло и маслен филтър,3-те ремъка , обтегач на ангренажния ремък (пиропатрон),едната ролка и обтегача на каналния ремък,акумулатор , маншон на лявото каре, някаква гарнитурка на турбото,въздушен филтрър и филтъра на климатроника.на някои неща просто им беше дошло времето,а на други смяната беше наложаща
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
Ми да споделя и аз.
За 8 месеца откакто съм взел колата съм сменил: един шарнир, 3-те ремъка, 3-те ролки, обтегач на пистовия ремък, шайбата на алтернатора, тампон на двигателя, всички филтри, акумулатор, антифриз и масло 2 пъти, масло на хидравликата, чиповете.
Сега наред са съединител и предни дискове и накладки. Надявам се маховика да се окаже здрав. И май имам още един тампон на двигателя за смяна.
Бая пари налях, ама общо взето повечето се водят консумативи.
За 8 месеца откакто съм взел колата съм сменил: един шарнир, 3-те ремъка, 3-те ролки, обтегач на пистовия ремък, шайбата на алтернатора, тампон на двигателя, всички филтри, акумулатор, антифриз и масло 2 пъти, масло на хидравликата, чиповете.
Сега наред са съединител и предни дискове и накладки. Надявам се маховика да се окаже здрав. И май имам още един тампон на двигателя за смяна.
Бая пари налях, ама общо взето повечето се водят консумативи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
ittso написа:kombito-tdi написа:наи често сменям маслото![]()
другото е почети вечно
Ти си добре. Аз на моята и нафта и сипвам.
Майтап-майтап ама той не слага нафта от има няма 80-90 к километри

Върни се в “Дизелови агрегати”