VAG-COM Version: Release 311.2-N
Control Module Part Number: 028 906 021 C
Component and/or Version: 1,9l R4 EDC SG D60
Software Coding: 00000
Work Shop Code: WSC 00000
1 Fault Found:
65535 - Internal Control Module Memory Error
00-00 - -
Такава е грешката проблема в таблото ли е, или в компа?Часовника и километрите дават размазано, като се имат на предвид че таблото е сменяно.Да не би да иска настройка с вагкома да го опознае?

Не отчита контр.табло - каква е грешката?
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KombiTDI написа:Данните са добре от компа, но таблото не показва нищо реално.Светят сегментите на дисплея шантаво.???
Имаш грешка ако има пробм табото ще отчита не размазани данни а не верни все едно на час да покаже 88:88 и т.н.
Има само едно когично обястнение ако вътре дисплея се е намокри но от къде ? При баща ми ( часовникар ) се нагледах на мъгливо показващи часовници попити от пот.
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KombiTDI написа:Колата е 1.9ТДИ с 1Z мотор, не е била с ориг.табло и комшията си намерил ориг.табло, но както споменах не показва часовника и километрите.ДАВА ГИ БЕЗМИСЛЕНИ ЧИСЛА, СВЕТЯТ СЕГМЕНТИТЕ НЕПОДРЕДЕНО.Дано този път ме разберете!!!!Ок
Ето това не го бях разбрал иначе другият ти проблем е често срещан

П.С. При Голф 3 не се адаптира таблото Plug&Play е.
- KombiTDI
- Автомобил: Polo 1_4 TDI 2003
- Двигател: AMF 2003
Точно съм на ти с разпояване/запояване и елементарно програмирамиране на памети и др., но не съм отварял табло да го разглеждам предполагам има EEPROM вътре за качване на .bin файла.Не ме интересуват км., а да работи и отчита правилно таблото.Ако някой има читав дъмп да го прати на ЛС.Ако не е проблем разбира се... 

Re: Не отчита контр.табло - каква е грешката?
Как отстрани проблема,защото наскоро и при мен се появи и е много дразнещ,като запаля цифрите почти ги няма(като избледнели са) и като покарам 10-тина км и позагрее колата се появяват?
Върни се в “Дизелови агрегати”