Колата взе да пали доста трудно,на няколко пъти изгасва в движение,добре се вижда в една от търбичките за гориво как върви въздух.Теч на нафта няма от никъде,какъв може да е проблема?
п.п.Горивния филтър,е за смяна вече.
Въздух в горивната система
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въздух в горивната система
boi4eto написа:Колата взе да пали доста трудно,на няколко пъти изгасва в движение,добре се вижда в една от търбичките за гориво как върви въздух.Теч на нафта няма от никъде,какъв може да е проблема?
Засмуква ти въздух от някъде... за това ти гасне и в движение

Трябва да прегледаш съединенията на тръбичките, а може да има и дупчица на някоя тръба .... хубаво провери

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
boi4eto написа:Смених нафтовия филтър и проблема продължава. Въздух в горивната система си го има. Може ли проблема да е в сондата или маркучите към резервоара?
Колега..нали аз съм ти го написала

boi4eto написа:Колата взе да пали доста трудно,на няколко пъти изгасва в движение,добре се вижда в една от търбичките за гориво как върви въздух.Теч на нафта няма от никъде,какъв може да е проблема?
Засмуква ти въздух от някъде... за това ти гасне и в движение

Трябва да прегледаш съединенията на тръбичките, а може да има и дупчица на някоя тръба .... хубаво провери

-
- Автомобил:
- Двигател:
VW-fenka написа:boi4eto написа:Смених нафтовия филтър и проблема продължава. Въздух в горивната система си го има. Може ли проблема да е в сондата или маркучите към резервоара?
Колега..нали аз съм ти го написала( Маркуч = тръбичка )
Засмуква ти въздух от някъде... за това ти гасне и в движение![]()
Проблема го открих наистина бе от маркуче беше леко протрито,мислех че не е от него като го смених колата запя направо.Ще сменям и другите маркучи след празниците за да нямам пак подобен проблем.Благодаря колежке!
Върни се в “Дизелови агрегати”