Колеги купих си Пасат Б6 2006г. 140 коня дизел на 78 000км. Според сервизната книжка до сега са му сменяни само масла и филтри.Въпроса ми е на колко километра трябва да сменя ролки и ремък? Другият ми въпрос е как да си свържа GSM-a чрез блутут.Има нещо което прилича на малка стоика за GSM но е малка и не мога да си сложа нокиа 6233 ?
mod edit: vaskoto1
Консумативи за Пасат Б6 2006 140 коня?
maimo написа:ако си сигурен 4е е на толква на 120000 се сменят ремъка и ролката,ако е автоматик на всеки 60000 се сменя и маслото и филтара на скоростната кутия.все пак зависи и от каде е вкарана.ако има нещо питаи.за телефона нямам престава.
Хм, мисля че нещо бъркаш. Маслото в авт.скоростна кутия не се сменя. Всъщност това са официалните препоръки от VW. Само се проверява и долива при необходимост. В сайтовете е пълно с мнения за това. Има доста проблеми след смяната на това масло / смяна в официален сервиз/. Е, има и подобрения след същата такава. Така че всеки си решава сам.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mi_ho написа:Хм, мисля че нещо бъркаш. Маслото в авт.скоростна кутия не се сменя. Всъщност това са официалните препоръки от VW.
Лично знам, че точното колегата горе е прав за смяна на маслото за автоматичната скоростна кутия. Това което споделяш е за с.к. с ръчни скорости.
Когато ходих да ми сменят маслото в с.к. на един Хюндай Елантра направиха следното :
-Източиха маслото;
-С една горелка от дупката за наливане мощно огън да изгорят каквото има.
-Доливане.
Върни се в “Дизелови агрегати”