golf 1.9TD
-
- Автомобил:
- Двигател:
golf 1.9TD
колеги имам проблем с моя голф1,9ТД искам да попитам има ли някаква особенност при смяната на ролката на коляновия вал тази която върти пистовия ремък и ремъка на хидравликата предварително благодаря
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами напиши поне какъв ти е проблема,че да получиш някакъв отговор.
Имаш съмнение че ти е разбита въпросната зъбчатка?
Ако е така наистина погледни дали и кол.вал е наред (шпонката).Ако и той е заминал - сваляне и носене в сервиз където шлайфат за да се навари и си 6.Един съвет:ако се стигне до тази процедура вземай зъбчатка от ТДИ и да ти направят вала по нея - повече държат.
Имаш съмнение че ти е разбита въпросната зъбчатка?
Ако е така наистина погледни дали и кол.вал е наред (шпонката).Ако и той е заминал - сваляне и носене в сервиз където шлайфат за да се навари и си 6.Един съвет:ако се стигне до тази процедура вземай зъбчатка от ТДИ и да ти направят вала по нея - повече държат.

-
- Автомобил:
- Двигател:
golf 1.9TD
ми не сам я разглобявал о6те но съмненията ми са че е разбита-когато оставя двигателя на свободна и цялата ролка играе
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... F%F4%E5%F0% При мен се оказа само зъбното колело.Смениха го и зачистиха оклоло вала.Шпонката беше ОК.Дано и при теб е така.Заедно със зъбното колело и труда със смяна на ремъци 150лв.
Върни се в “Дизелови агрегати”