TDI АФН турбо свири ...
TDI АФН турбо свири ...
Проблема ми е следния : Чува се странно по - силно (доста) от нормалното свирене при включване на турбото . Преди малко я покарах известно време извън градско около 120км изминах със скорост 140-150 км и тогава започна да свири преди това за същото растояние съм я карал със скорост 200-220 и няма ядове от какво може да е това свирене и възможно ли е да заминава турбината . Тяга си има колата е с чип от колегата Богомил никакви ядове до момента 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: TDI АФН турбо свири ...
Gosh написа:Проблема ми е следния : със скорост 200-220 и няма ядове
Това с пуснато нитро ли е или просто тя колата така си върви

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gosh написа:Преди 10 минути пробвах колата и го нямаше това свирене ,но забелязвам, че пласмасовата тръба от въздушния филтър към турбото е пукната от към страната на турбината. Дали е възможно да е от това
Щом е там проблема не карай повече колата (докато не го оправиш)че оставш без турбо и двигател.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Това с пуснато нитро ли е или просто тя колата така си върви
Какъв е проблема.Това долу е снимка на 1Z с чип от Brezel /Богомил/.С тая скорост е карано постоянно около 20 км:

- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
propparo написа:Stivi написа:Това с пуснато нитро ли е или просто тя колата така си върви
Какъв е проблема.Това долу е снимка на 1Z с чип от Brezel /Богомил/.С тая скорост е карано постоянно около 20 км:
Все пак е АУДИ