Купих си Голф 3 1,9тди с чип ми казаха че е но страчно пуши само при повече газ като и дам иначе на празен ход или спокоино каране няма ядове
може ли да се отстрани проблема
МЕРСИ
mod edit: dobrinb
1Z+chip много пуши
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 1Z+chip МНОГО ПУШИ
dulev написа:Купих си Голф 3 1,9тди с чип ми казаха че е но страчно пуши само при повече газ като и дам иначе на празен ход или спокоино каране няма ядове
може ли да се отстрани проблема
МЕРСИ
Възможно е да е с чип тунинг, но така как го разправяш ми се струваш доста найвен и ако продавача ти е казъл че е с 5 чипа, ти да си му повярвал че за това пуши, а то може да е от доста други историй...
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dulev написа:....
ми отвори ЕКУто и провери дали е чипван или не.
тук имаш снимки и ако се разтърсиш и упътване как да го направиш и какво да търсиш
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=16211&start=0&sid=7a9c688835b32465ae868b9799a5b339
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
и мойта пуши ама си я карам
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Аз мисля, че е напълно нормално да пуши...все пак си е печка...естесвено може и да пуши защото има проблем...направи това което каза колегата ( да отвориш и да видиш дали си със стандартното еку ) пък ако е с stock ecu-то отиди на сервиз най-добре...не е хубаво да не знаеш какво става с твоята машина...
Успех
и дано всичко е наред
Успех

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rakarov написа:Аз мисля, че е напълно нормално да пуши...все пак си е печка...естесвено може и да пуши защото има проблем...направи това което каза колегата ( да отвориш и да видиш дали си със стандартното еку ) пък ако е с stock ecu-то отиди на сервиз най-добре...не е хубаво да не знаеш какво става с твоята машина...
Успехи дано всичко е наред
ЕКУ-то е стандартно както и всичко свързано с хардуера.
Просто се сменя софта на ИС.

Върни се в “Дизелови агрегати”