има съскане
- joretovv
- Автомобил:
- Двигател:
има съскане
Здравеите пи'ове.имам странно сьскане,когато отворя капака и се наведа кам задната част кадето е турбото има одно леко саскане,което се чува постоянно.Колата е голф4 АХФ МОТОР тди.някои сбласквал ли се е с нещо подобно.По принцип колата си варви добре,като изключим че когато стигне на 205 км несхто и става и не варви нормално докато не я загася и после като я запаля всичко е ок.турбото и помпата са ми рециклирани преди 15000 км.предварително благодаря на всички и е супер че го има този саит,вие сте вархът.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: има съскане
joretovv написа:По принцип колата си варви добре,като изключим че когато стигне на 205 км несхто и става и не варви нормално докато не я загася и после като я запаля всичко е ок
Ами карай си с 200 и няма да имаш проблем що ти трябват и тези 5км отгоре

- joretovv
- Автомобил:
- Двигател:
Re: има съскане
Не сам състезател,просто преди време когато правих турбото беше по същият начин,когато вдигнех тази скорост и изключваше, а после започна и на по ниски скорости да го прави.Някои да знае на колко километра изключва помпата?joretovv написа:Здравеите пи'ове.имам странно сьскане,когато отворя капака и се наведа кам задната част кадето е турбото има одно леко саскане,което се чува постоянно.Колата е голф4 АХФ МОТОР тди.някои сбласквал ли се е с нещо подобно.По принцип колата си варви добре,като изключим че когато стигне на 205 км несхто и става и не варви нормално докато не я загася и после като я запаля всичко е ок.турбото и помпата са ми рециклирани преди 15000 км.предварително благодаря на всички и е супер че го има този саит,вие сте вархът.
Върни се в “Дизелови агрегати”