има съскане

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
joretovv
Автомобил:
Двигател:

има съскане

Мнениеот joretovv » Сря 18 юни 2008 17:39

Здравеите пи'ове.имам странно сьскане,когато отворя капака и се наведа кам задната част кадето е турбото има одно леко саскане,което се чува постоянно.Колата е голф4 АХФ МОТОР тди.някои сбласквал ли се е с нещо подобно.По принцип колата си варви добре,като изключим че когато стигне на 205 км несхто и става и не варви нормално докато не я загася и после като я запаля всичко е ок.турбото и помпата са ми рециклирани преди 15000 км.предварително благодаря на всички и е супер че го има този саит,вие сте вархът.

Потребителски аватар
RADO 8463
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RADO 8463 » Сря 18 юни 2008 19:11

Виж си гъвкавата връзка 20-30см под турбото!!!

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: има съскане

Мнениеот Stivi » Сря 18 юни 2008 21:54

joretovv написа:По принцип колата си варви добре,като изключим че когато стигне на 205 км несхто и става и не варви нормално докато не я загася и после като я запаля всичко е ок

Ами карай си с 200 и няма да имаш проблем що ти трябват и тези 5км отгоре :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
joretovv
Автомобил:
Двигател:

Re: има съскане

Мнениеот joretovv » Чет 19 юни 2008 11:55

joretovv написа:Здравеите пи'ове.имам странно сьскане,когато отворя капака и се наведа кам задната част кадето е турбото има одно леко саскане,което се чува постоянно.Колата е голф4 АХФ МОТОР тди.някои сбласквал ли се е с нещо подобно.По принцип колата си варви добре,като изключим че когато стигне на 205 км несхто и става и не варви нормално докато не я загася и после като я запаля всичко е ок.турбото и помпата са ми рециклирани преди 15000 км.предварително благодаря на всички и е супер че го има този саит,вие сте вархът.
Не сам състезател,просто преди време когато правих турбото беше по същият начин,когато вдигнех тази скорост и изключваше, а после започна и на по ниски скорости да го прави.Някои да знае на колко километра изключва помпата?

Потребителски аватар
gicho76
Автомобил: VW Golf VI Variant
Двигател: 1600 tdi CAYC

Мнениеот gicho76 » Чет 19 юни 2008 22:37

На мен ми правеше така от гарнитурата на изпускателния колектор. Свалиха я, намазаха я с нещо, като силикон с нарисуван ауспух на тубата и спря.

Върни се в “Дизелови агрегати”