Колегата mimo_tuza ми писа ЛС на 1ви декември относно вакумен изпарител който продавах. След кратка кореспонденция посредством ЛС се разбрахме да му пусна пратката към офис на Еконт в София.
Заглавие: Re: Изпарител Marini - 20лв
Папка: Входящи
Пращаи ми ги за София ,офис Еконт кв.Левски , за Милен Симеонов-тел.0899423707
Изпратено на: Пет Дек 02, 2011 13:07
На същия ден му пуснах пратката за София и още на следващия ден (3ти декември) пратката го чакаше в офиса. 5 дена по-късно го подсетих че има пратка:
Папка: Изпратени
кога смяташ да го вземеш? от еконт ми звъняха за магазинаж
Изпратено на: Чет Дек 08, 2011 16:44
отговора му:
Няма проблем,колега.По -кьсно или утре ще го взема....Аз се чух с мацката в Офиса и се разбрах ме...

Изпратено на: Чет Дек 08, 2011 16:59
На 12 декември получавам следното ЛС в отговор на мой пост в темата за продавачи, което написах защото станаха 10 дена бездействие
Заглавие: купувам някой неща....
<KrIs> написа:
mimo_tuza е изключително некоректен търговец! Пазете се!
Еи недеи да ми правиш мизерии.Що то неможах да си я взема пратката,аз от години сьм в тоя форум, а ти ми разваляш репутацията.
Изпратено на: Пон Дек 12, 2011 18:17
след което следват покани и закани
Заглавие: Re: купувам някой неща....
Ако утре не си я вземеш стой и гледай какво следва
Изпратено на: Пон Дек 12, 2011 18:18
Кво следва,ти мен заплашваш ли ме? Не ме заплашваи щото хем няма да ти купя скапаната стока,Хем ще ме накараш да хабя бензин до Варна !!!
Изпратено на: Пон Дек 12, 2011 18:20
взимаш си утре "скапаната" стока и забравяме, както трябваше да направиш още миналата седмица
Изпратено на: Пон Дек 12, 2011 18:25
Кво забравя ме,аз никога не забравям.Още повече ако се окаже ,че е повредена или не е такава за каквато я продаваш.
Изпратено на: Пон Дек 12, 2011 18:46
10 дена ли не намери време да го вземеш бе ? Такива като тебе шменти дето все казват че тия дни ще го вземат са ми ясни. Утре е крайния ти срок да отидеш до Еконт, и вземи погледни пък аз откога съм в тоя форум - за тва не ми излизай с номера за желязната ти репутация
махнах си постовете както видя, не ме карай да се занимавам с теб
Изпратено на: Пон Дек 12, 2011 18:57
на следващия ден получавам безумно оправдание от колегата:
Колега,преди малко минах през еконт за газовата,обаче неми стигна точно 1 лв.да я взема за което сьжалявам.Иначе ми харесаха нещата и ще ги взема.Утре вече на врьщане от работа я взимам. Още ведньж се извинявам!!!
Изпратено на: Вто Дек 13, 2011 17:35
как е станало така че ги е видял (и са му харесали) нещата, а пък не е имал пари да плати за да прегледа пратката като даже не ми е искал опция за преглед ... само той си знае!
на следващия ден:

Колега,днес пак нямах пари ,защото не ни платиха,обаче минах и платих куриерската услуга с още 5 лв. отгоре!!! Защото след седмия ден се плаща неустоика за закьснение.Та утре вече ако не ни платят ще взема пари на заем и ще я взема....отново извиняваи.

Изпратено на: Сря Дек 14, 2011 18:59
отново празни извинения и обещания .... и така до днес, когато чашата преля след половин месец протакване.
Вижте колеги, аз тези 20 лева които имам да взимам от мимо туза съм ги отписъл, просто искам колегите да знаят що за човек е. Дали един търговец продава или купува няма толкова голямо значение - важното е дали и как изпълнява своята част от сделката! До този момент пратката си седи в Еконт Левски, днес проверих за пореден и последен път.