Новото VW Scirocco вече в България!!!

Техническа и сервизна информация за най-спортните модели на VW
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 01 дек 2008 1:46

N1P0 написа:Стана ми интересно това каква версия е точно ? Или само джантите са различни :lady_angry:

Изображение

Абе незнам каква е ма радва много..... love.vw

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 01 дек 2008 8:38

Scirocco - Top Gear UK Car Of The Year

PcMan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PcMan » Пон 01 дек 2008 11:55

N1P0 написа:Стана ми интересно това каква версия е точно ? Или само джантите са различни :lady_angry:

Изображение

Джантите са ужасни! Единствен избор за джанти може да е само и единствено 18-ките Interlagos (по ревюта е с тях, водят се за GT версията с 200коня, НО са опция на всички останали двигатели-при това не скъпа опция).

nadasdi написа:На мен само джанта и окачване ми се виждат различни.

Изображение

А ето така ще изглежда следващото, като ще има два двигатела - 1.3л и суперспортен 1.8л карбуратор :lol:

interlagos са близки до тези джанти, но основната разлика е в предницата, където при твоята снимка е с по-могъщ, цял преден спойлер със сив петоъгълник(ако не се лъжа). Очевидно VW е оставил тази част за тунинг компаниите, които скоро ще го издокарат до това ниво.

Последна промяна от PcMan на Пон 01 дек 2008 16:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Мнениеот divaka » Пон 01 дек 2008 12:08

това изпилнение Iorc,беше прототипа от него тръгна концепсият Сироко :wink: а не е следващ вариянт

PcMan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PcMan » Пон 01 дек 2008 13:50

divaka написа:това изпилнение Iorc,беше прототипа от него тръгна концепсият Сироко :wink: а не е следващ вариянт

не съм намеквал че е следващ вариант. Но имаше инфо, че тунинг фирмите ще направят тази предница. Тъпото е, че ще е купища пари, а VW можеха да се постарят повечко и да вкарат тази решетка от конспецията, която според мен е може би най-важният елемент от дизайна при сравнение на реалния модел и концепцията. Но реалноста е факт, и въпреки това колата е невероятна.

До края на 12ти сезон ан Топ Гиър ще й направят едно хубаво тестче с мнения, а междувременно стана кола на годината на Топ Гиър, както е и в sub-zero на Топ гиър "готината стена" :twisted: Въпреки, че всички бяха за статус cool, кларксън настоя, и по всичко личи че той я е тествал, само чакаме видеото в някой епизод(по коледа предполагам, когато и съобщават годишната си класация(=>както винаги яко ще се забавляваме!)

8) :twisted:

Последна промяна от PcMan на Чет 04 дек 2008 11:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 01 дек 2008 15:47

да бе и довод извади
щото била 100 паунда отгоре и предлага по-малко от голф гти :lol:

и аз чакам тестовете там
(то и неделя вечер чакам за да дръпна новия епизод)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 05 дек 2008 22:57

малко убав тунинг :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

PcMan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PcMan » Съб 06 дек 2008 15:30

Доста прилично. Ако я докарат и до концептуалната муцунка-евала! Всичко това струва пари, но това е подобаващо. За каквото стигне и това е :lol:

Нямало смисъл толкова пари за кола.. Да точно така! Живота е кратък и за това да не ви пука колко пари е ако наистина обичате нещо и може да си го позволите, взимайте! Един път се живее, при това разцветните години се броят на пръсти! :roll: :D

http://4.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/STqx_W3q__I/AAAAAAABbfU/V1uOLJEN7ns/s1600-h/BL-48.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/STqyPi4qlzI/AAAAAAABbf0/iybAqmybeYQ/s1600-h/BL-51.jpg
Още снимки: http://carscoop.blogspot.com/2008/12/2008-bologna-motor-show-121-high-res.html

Страшно влюбен :P

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

здр

Мнениеот snuupy93 » Вто 09 дек 2008 0:01

PcMan написа:
divaka написа:това изпилнение Iorc,беше прототипа от него тръгна концепсият Сироко :wink: а не е следващ вариянт

не съм намеквал че е следващ вариант. Но имаше инфо, че тунинг фирмите ще направят тази предница. Тъпото е, че ще е купища пари, а VW можеха да се постарят повечко и да вкарат тази решетка от конспецията, която според мен е може би най-важният елемент от дизайна при сравнение на реалния модел и концепцията.
Еми човек те ако направят всичко на 6 едно,че цената ще е друга,а другото е,че няма да оставят работа на тунинг фирмите това си е политика на фирмата :lol:

PcMan
Автомобил:
Двигател:

Re: здр

Мнениеот PcMan » Вто 09 дек 2008 19:51

snuupy93 написа:
PcMan написа:

не съм намеквал че е следващ вариант. Но имаше инфо, че тунинг фирмите ще направят тази предница. Тъпото е, че ще е купища пари, а VW можеха да се постарят повечко и да вкарат тази решетка от конспецията, която според мен е може би най-важният елемент от дизайна при сравнение на реалния модел и концепцията.
Еми човек те ако направят всичко на 6 едно,че цената ще е друга,а другото е,че няма да оставят работа на тунинг фирмите това си е политика на фирмата :lol:

Това ми е повече от ясно, но коалта и без това не е перфектна, или вие сте на друго мнение? Интериора и е най-гигантския недостатък.. На ЕОС-а беше много зле интериора на Г5, а сега същият в широкото, а в евтиния Г6 значително по-добър. Това мисля че е достатъчно за кола, която се предполага да е бестселър какъвто е била преди години. Но е безмислено да спорим, ясно е че и за тунинг фирмите трябва да остане. Но тунинг, интериор и накрая какво стана с цената :lol: Пак си ме мн кефи колата и може да е следващата ми, но не е там работата. VW трябва да се уважават повечко. :)

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Re: здр

Мнениеот snuupy93 » Сря 10 дек 2008 11:42

PcMan написа:
snuupy93 написа:
PcMan написа:

Това ми е повече от ясно, но коалта и без това не е перфектна, или вие сте на друго мнение? Интериора и е най-гигантския недостатък.. На ЕОС-а беше много зле интериора на Г5, а сега същият в широкото, а в евтиния Г6 значително по-добър. Това мисля че е достатъчно за кола, която се предполага да е бестселър какъвто е била преди години. Но е безмислено да спорим, ясно е че и за тунинг фирмите трябва да остане. Но тунинг, интериор и накрая какво стана с цената :lol: Пак си ме мн кефи колата и може да е следващата ми, но не е там работата. VW трябва да се уважават повечко. :)

Абсолютно си прав! :beer :smackbum :talk:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 11 дек 2008 11:19

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

PcMan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PcMan » Съб 13 дек 2008 21:01

Очевидно колата е базирана на Г5, а не Г6, което значи че е по-слаба откъм безопасност. Знак за това, че вероятно е базирана на Г5 е не само интериора, но и липсата на airbag за колената на водача. Мисля, че и няма да я пратят на euroncap защото ще е излагация Г6 да е по-безопасен от широкото. Г5 не присъстват и специалните седалки със защита при удар отзад, при Г6 тази система работи перфектно(от първите тестове за удар отзад на euroncap).
Сигурно за по-мощен агрегат ще се чака още поне 6 месеца и ще е на парите на идващия по това време Ford Focus RS(300bhp, 0-100->под 6сек) ако не и повече.. Ах VW..! А толкова обичам дизайна

Върни се в “Scirocco & Corrado”