N1P0 написа:Стана ми интересно това каква версия е точно ? Или само джантите са различни![]()
Абе незнам каква е ма радва много.....

N1P0 написа:Стана ми интересно това каква версия е точно ? Или само джантите са различни![]()
nadasdi написа:На мен само джанта и окачване ми се виждат различни.
А ето така ще изглежда следващото, като ще има два двигатела - 1.3л и суперспортен 1.8л карбуратор
divaka написа:това изпилнение Iorc,беше прототипа от него тръгна концепсият Сирокоа не е следващ вариянт
PcMan написа:divaka написа:това изпилнение Iorc,беше прототипа от него тръгна концепсият Сирокоа не е следващ вариянт
snuupy93 написа:PcMan написа:divaka написа:това изпилнение Iorc,беше прототипа от него тръгна концепсият Сирокоа не е следващ вариянт
не съм намеквал че е следващ вариант. Но имаше инфо, че тунинг фирмите ще направят тази предница. Тъпото е, че ще е купища пари, а VW можеха да се постарят повечко и да вкарат тази решетка от конспецията, която според мен е може би най-важният елемент от дизайна при сравнение на реалния модел и концепцията.
Еми човек те ако направят всичко на 6 едно,че цената ще е друга,а другото е,че няма да оставят работа на тунинг фирмите това си е политика на фирмата
PcMan написа:snuupy93 написа:PcMan написа:divaka написа:това изпилнение Iorc,беше прототипа от него тръгна концепсият Сирокоа не е следващ вариянт
не съм намеквал че е следващ вариант. Но имаше инфо, че тунинг фирмите ще направят тази предница. Тъпото е, че ще е купища пари, а VW можеха да се постарят повечко и да вкарат тази решетка от конспецията, която според мен е може би най-важният елемент от дизайна при сравнение на реалния модел и концепцията.
Еми човек те ако направят всичко на 6 едно,че цената ще е друга,а другото е,че няма да оставят работа на тунинг фирмите това си е политика на фирмата
Това ми е повече от ясно, но коалта и без това не е перфектна, или вие сте на друго мнение? Интериора и е най-гигантския недостатък.. На ЕОС-а беше много зле интериора на Г5, а сега същият в широкото, а в евтиния Г6 значително по-добър. Това мисля че е достатъчно за кола, която се предполага да е бестселър какъвто е била преди години. Но е безмислено да спорим, ясно е че и за тунинг фирмите трябва да остане. Но тунинг, интериор и накрая какво стана с ценатаПак си ме мн кефи колата и може да е следващата ми, но не е там работата. VW трябва да се уважават повечко.
Върни се в “Scirocco & Corrado”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта