Здравейте колеги!Аз съм нов в този форум и ако нещо сбъркам моля да ме извините!В момента имам и карам Алфа Ромео но много ми харесва модела Корадо Г60.Преди години имах удоволствието да се возя в едно такова и от тогава,направо невероятно ускорение има тая кола.Та въпроса мие каква е разликата между италянските машини и тоя звяр?Дали подръжката му е по скъпа?И има ли нещо по специфично което трябва да се знае преди покупка на такава кола?
П.С. Благодаря ви предварително за отговорите!
Покупка на Корадо Г60?
- Boxer_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- fast_t
- Автомобил: VW Corrado G60 1992
- Двигател: PG
Re: Покупка на Корадо Г60?
viewtopic.php?t=24340
Като прочетеш темата, ще добиеш представа. Ако след това имаш въпроси, ще отговаряме.
Като прочетеш темата, ще добиеш представа. Ако след това имаш въпроси, ще отговаряме.

- MaRsMaN
- Автомобил:
- Двигател:
Части по окачването голф 2,иначе ламарини,фарове,борнй и т.н. кът стока(трудно намерими) ! Най важното гледай компресора с какво налягане е и да не трака
заводски 0.7бар ако е 0.5 тръгнал към работилницата 

- Boxer_Power
- Автомобил:
- Двигател:
MaRsMaN написа:Части по окачването голф 2,иначе ламарини,фарове,борнй и т.н. кът стока(трудно намерими) ! Най важното гледай компресора с какво налягане е и да не траказаводски 0.7бар ако е 0.5 тръгнал към работилницата
Благодаря за информацията колега!Това за частите е важно да се знае преди покупката.А видях че и ти си продаваш твоето,доста е добро поздравления,дали осхте го продаваш? и цената същата ли остава?
Взимай неговото ако имаш финансова възможност,колата е едно от най стегнатите и гледани Корадо-та в БГ и много вървиBoxer_Power написа:MaRsMaN написа:Части по окачването голф 2,иначе ламарини,фарове,борнй и т.н. кът стока(трудно намерими) ! Най важното гледай компресора с какво налягане е и да не траказаводски 0.7бар ако е 0.5 тръгнал към работилницата
Благодаря за информацията колега!Това за частите е важно да се знае преди покупката.А видях че и ти си продаваш твоето,доста е добро поздравления,дали осхте го продаваш? и цената същата ли остава?

- MaRsMaN
- Автомобил:
- Двигател:
Boxer_Power написа:MaRsMaN написа:Части по окачването голф 2,иначе ламарини,фарове,борнй и т.н. кът стока(трудно намерими) ! Най важното гледай компресора с какво налягане е и да не траказаводски 0.7бар ако е 0.5 тръгнал към работилницата
Благодаря за информацията колега!Това за частите е важно да се знае преди покупката.А видях че и ти си продаваш твоето,доста е добро поздравления
мерси и пак заповядай

Върни се в “Scirocco & Corrado”