Устройство за съединител на Корадо

Техническа и сервизна информация за най-спортните модели на VW
Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Устройство за съединител на Корадо

Мнениеот cerber4o » Пон 16 фев 2009 19:45

Здравейте колеги :mrgreen:
въпроса ми е спедиално за долната помпа , устройството е предполагам както при повечето съединители натискаш педала течноста избутва буталото на долната помпа натиска лостчето което излиза от нея и предполагам натиска вилката която отделя притискателния ... но понеже не съм сигурен дали при Г60 е така исках да попитам защото аз като я извадих имаше част от маншон ,лостче и помпата мисълта ми е може ли да има нещо изпаднало което да съм загубил или не :dummy:
А също искам да разбера дали има отвор за течноста която избива от долната помпа както беше станало с мен дали си изтича или си седи някаде из корпуса :oops:
Мерси предварително и се извинявам че е толкова дълго написаното mhihi

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Re: Устройство за съединител на Корадо

Мнениеот Stef4o » Пон 16 фев 2009 20:17

За устройството мисля си прав.Обикновенно въпросното маншонче което спомена, като се скапе педала потъва.Лекува се с нова помпа :| Не си изгубил нищо, споко :wink:
За течността не те разбрах :?
Казанчето за спирачната течност се ползва за помпите на съединителя....едни тръбички са от него до помпата(твърди...смисъл не се гънат)...

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Re: Устройство за съединител на Корадо

Мнениеот cerber4o » Вто 17 фев 2009 20:17

Имах в предвит течноста избила от долната помпа каде утива ?
не каде минава от горната към долната тфа ми е ясно :) аз си смених тръбите м/у 2-те помпи щото не ме кефеха :lol:
Смисъл като изпусне долната помпа и течноста улива при съединителя въпроса ми беше има ли место от което да изкапва на земята или си остава там :dummy:

Върни се в “Scirocco & Corrado”