въпрос свързан със регистрацията на Corrado G60.
- victorp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
въпрос свързан със регистрацията на Corrado G60.
Здравейте испадна ми Корадо Г60 със регистрация Черна гора,дали ще ми излезне скъпо да я регестрирам тука,и дали ще ми се наложи да плащам мито и акциз за него.
Re: въпрос свързан със регистрацията на Corrado G60.
victorp написа:Здравейте испадна ми Корадо Г60 със регистрация Черна гора,дали ще ми излезне скъпо да я регестрирам тука,и дали ще ми се наложи да плащам мито и акциз за него.
Мито мисля ,че не а иначе Г60 е 160 коня което значи че не е акцизно
- victorp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това го знам, обаче Черна гора мисля че не е във Европейския съюз от там идва проблема,незнам какво да правя.Някой ако е компетентен да каже за какво става въпрос.
- Kirocco
- Автомобил: VW Scirocco Scala
- Двигател: EX
Колега нямам представа как седят нещата с Черна Гора. Но ще ти кажа как беше при мен.Моят пасат беше внос от Швеицария, която не е държава членка на Европейския Съюз и се налагаше минаването на техно тест за да може автомобила да се регистрира в КАТ. Тази продседура я направих преди по малко от 2г. и струваше към 220лв. Като теста е за спирачки изгорели емиси и толкова. Ако автомобила е от америка се гледаха фаровете и теста стуваше 600лв. За Черна Гора дано не се иска подобно нещо. Защото все пак това си е разход. Надявам се че съм помогнал с нещо.
Върни се в “Scirocco & Corrado”