Приемам линкове към сайтове за Сироко след 86 година за предпочитане:) Гледам че във википедията пише за няколко разновидности на 1,6 карбуратор на сироко. И искам да съм сигурен колко коня точно ми е колата. От вин номера не ми каза много за двигателя. Има вероятност да ми е 53 киловата, ако тази цифра отговаря на "Модел - 53" от дешифровката.
благодаря предварително.
Търся инфо за Сироко, всичката възможна!!!
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Търся инфо за Сироко, всичката възможна!!!
annunaki написа:Приемам линкове към сайтове за Сироко след 86 година за предпочитане:) Гледам че във википедията пише за няколко разновидности на 1,6 карбуратор на сироко. И искам да съм сигурен колко коня точно ми е колата. От вин номера не ми каза много за двигателя. Има вероятност да ми е 53 киловата, ако тази цифра отговаря на "Модел - 53" от дешифровката.
благодаря предварително.
Дай кода на двигателя(двете букви преди номера) и ще проверя в Аутодата-та какви са му характеристиките...
- annunaki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
EW то и аз имам аутода, но там има два варианта , с 69 коня и 75 коня, а както писах по горе в википедия има 4 вида 1,6 двигатели. в аутодата има също 4 но не са както пише в википедията. http://de.wikipedia.org/wiki/VW_Scirocco
да не говорим че този EW никъде не го пише в нета, за други варианти намирам но за моя не:)
да не говорим че този EW никъде не го пише в нета, за други варианти намирам но за моя не:)
колега моето е 1.6 FR 85 c. 1981 с карбуратор 2B2 как върви ли ? на Г3 1.8 моно 90 с. несе дава никак!!!
- caro
- Автомобил: Golf 2- Audi Coupe -Audi 80 Avant
- Двигател: MH-1988 ACE-1994- 1Z-1994
Ето един готин сайт за Сироко:http://website.lineone.net/~dr.dub/index.htm
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Scirocco II има ли съвместими части с друго по-масово vw?
Предполагам че окачването и мотора трябва да са като при голф 2
Предполагам че окачването и мотора трябва да са като при голф 2
С голф 1 окачването е съвместимо ,скоростите се хващат на почти всички мотори ,реика хидравлична става пак от голф 1 и т.н.
Върни се в “Scirocco & Corrado”