andrean написа:колега намене мама и тате няма да ми дадът пари за тази екзотика и за тази цел си събирам парички от 2 години ,така ми казаха мойте родители и да не чакам от тях
Archangel написа:Тамън и аз гледам за Корадо по родните пътища откакто завърших курсовете лятото.Че е уникално рядко наистина.Но когато го видях,че е 190 коня наистина си казвам "Еее,първа кола,резачка"...само дето като се зачетох наоколо и съвета особено на group®...нещо...знам ли...
Едно,че и да си взема няма да ми излезе особено евтино за първа кола.
Друго,че няма да имам възможност да си карам рафинерия след мен...
И все пак...има ли пък нещо обратното на реалистичното мислене?Нещо,което да ме накара да си взема Корадо?
nadasdi написа:Ако взимаш готово като на G60 примерно, няма какво да се замисляш. Обаче ако го е карал някой чичка и си е базово просто няма смисъл, голяма инвестиция ще е по осъвременяването, все пак си е кола на 15 години. Разхода вярно си е доста сериозен на 6те цилиндъра, а не върви на газ да го пуснеш. Като цяло аз мисля че не е лош избор, но просто има и по-добри .
group® написа:nadasdi написа:Ако взимаш готово като на G60 примерно, няма какво да се замисляш. Обаче ако го е карал някой чичка и си е базово просто няма смисъл, голяма инвестиция ще е по осъвременяването, все пак си е кола на 15 години. Разхода вярно си е доста сериозен на 6те цилиндъра, а не върви на газ да го пуснеш. Като цяло аз мисля че не е лош избор, но просто има и по-добри .
сори че те апострофирам ама не си прав според мен за някои неща
според мен по-добро от девствения двигател няма ... пипано ли е не се знае кой, как, що ... неговоря за ремонти тип основен или тем подобни ... става дума за пишман тунингари, които правят що правят и видят че няма да стане и оп .. продават!
Та чичката за мен е най-добрия вариянт стига да си го е гледал! А правенето с времето и мерака си идва...
Няма по-голям кеф от този сам да си направиш каквото искаш по колата![]()
А за газта недей да даваш такива генерални мнения че има газ и газ ... вече има и турбо коли с газ та ... а погледни и моята в гаража ... ако искаш ела да те повозя и да то покажа
винаги има какво да се барнеCORRADO_ написа:И аз съм на мнение че няма нищо по-хубаво от това да си вземеш автомобил от някои чичка които да не е баран и при добро желание и финансова възможност да си го направиш по твой вкус и желание. А ако говорим за CORRADO аз лично ако някога имам каквато и да е модификация на този автомобил (надявам се VR6) не бих го барал той просто си е прекрасен от където и да го погледнеш![]()
.
Върни се в “Scirocco & Corrado”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта