Колко тежи Корадо КР?

Техническа и сервизна информация за най-спортните модели на VW
Потребителски аватар
CORRADO-POWER
Автомобил:
Двигател:

Re: ...

Мнениеот CORRADO-POWER » Пет 13 юли 2007 21:42

Kolqnov_Kalnik написа:
CORRADO-POWER написа::D :lol: е,и какво като,,залита''задницата-то тогава става интересното :twisted: :lol: :) :idea: за тези,които могат да карат :wink:
Съотношението предна/задна ос е 63/37 при stock,ненарязано corrado.
Не е чак толкова зле колата... :lol: :oops: :roll: :wink:
а извиняваи ве кара4а и я ми обясни 4е сам по прости4ак и не ги разбирам и корадо изобшто не сам карал ,та мислата ми ти наясно ли си какжо е дьлаг завои ,нешто на което караш примерно на 4 или 5 на си4ката газ я сега господин кара4 я ми обясни като ти трагне задницата при скорост от над 150 километра ко караш бе господин4о , а осхте нешто боби пита за олекотено тук никои не говори за сток корадо мом4ето сште го прави бега4ка а не праска4ка схвашташ ли ми идеята , а аз му обяснявам заштото сам си патил , тая ко4ина по нагоре на снимките е моита и да ти кайа 4естно когато се премахнат тея недостатаци колицата е 6 то4ки ,а за вапроса дали голф 2 е по уда4ния вариянт тои ОНИА ти обясни и осхте да допалня между осовото разтояние на корадото е малко по голямо второ като стоене на патя е много по стабилно трето по ниско е няма формата на трансформатор малко или много е доста по добре от кам аеро динамика така 4е маняк дялаи корадото и не му мисли

:lol: mhihi Ами виж сега господин-състезателю,първо-ти изобщо незнаеш кой съм,какво знам,какво мога и т.н. :!: :idea: .,второ-представи си че знам перфектно какво е дълъг,къс завой,а и всички състезателни техники,които е препоръчително да знаеш,за да можеш да караш на състезание(било то рали,писта или планинско...),а и много други неща от автомобилния спорт :idea: ,трето-твоята роля както състезател е точно такава,че да не ти тръгне задницата,а ако попаднеш в ситуация-да можеш да се справиш с нея :roll: :idea: :да:

Потребителски аватар
CORRADO-POWER
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CORRADO-POWER » Пет 13 юли 2007 21:44

Kolqnov_Kalnik написа:
CORRADO-POWER написа::D :lol: е,и какво като,,залита''задницата-то тогава става интересното :twisted: :lol: :) :idea: за тези,които могат да карат :wink:
не се засягаи приятел просто споделям това което сам изпитал а нали знаеш една приказка как зву4и , по добре питаи патило а не старило надявам се да не сам те обидил сас нешто затова ти се извиняам ако сам те жегнал

Малко ми изглежда наивно и глупаво първо да обиждаш някой(и то не с няколко думи...)и после да му кажеш,,не се засягай...и т.н.'' :lol:
Аз,ако исках да те обиждам щях директно да ти го кажа(и в тази страница или на Л.С.),само че аз не съм искал...просто специално в нашата страна са много малко истинските фенове на Corrado-тата и не виждам смисъл да се караме и помежду си :idea: :roll: :wink:

Потребителски аватар
Kolqnov_Kalnik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kolqnov_Kalnik » Вто 07 авг 2007 23:47

oHua написа:
MaRsMaN написа:Я Бургазлиииии :) .... Красенцееее
Още един чупач на корадо :lol: :lol: .Кажи кога ще се пускаме. :lol:
ша са пускаш ти по парзалката само 4е и там няма да те пуснат штото тежиш 120 оки бе сште 4упиш на хората парзалката бунак с простак такав отиваи на някои скрит плаж да се пускаш и без тва са криш сам си ходиш на плаж

Потребителски аватар
Kolqnov_Kalnik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kolqnov_Kalnik » Сря 08 авг 2007 0:02

CORRADO-POWER написа:
Kolqnov_Kalnik написа:
не се засягаи приятел просто споделям това което сам изпитал а нали знаеш една приказка как зву4и , по добре питаи патило а не старило надявам се да не сам те обидил сас нешто затова ти се извиняам ако сам те жегнал

Малко ми изглежда наивно и глупаво първо да обиждаш някой(и то не с няколко думи...)и после да му кажеш,,не се засягай...и т.н.'' :lol:
Аз,ако исках да те обиждам щях директно да ти го кажа(и в тази страница или на Л.С.),само че аз не съм искал...просто специално в нашата страна са много малко истинските фенове на Corrado-тата и не виждам смисъл да се караме и помежду си :idea: :roll: :wink:
4аи малко ся я ми обясни кое му е интересното като залита задницата ,ти ко сште са биеш сас волана за да задаржиш колата вав патя или ште караш кое от двете ако си се ка4ил да се тормозиш тва друг вапрос говорим за стабилност на една кола което е прави доста по барза и доста по лесна за каране а не една борба зад волана така 4е не ми обясняваи кое е якото аз знам , а до тоа дали се засягам повярваи ми трудна работа да се засегна така 4е вав една кола не е толкова важен мотора като сила а има по важни нештица ,стоене вав патя спиране , завиване а не мотора да ти напомпан до последно да варви като луда и като доиде завоя и като решиш да спираш тя да се 4уди на каде да хване и ти да се бориш сас волана ако това ти е представата за един састезателен автомобил мога да ти кажа 4е ти си на светлинни години от тоя спорт а не да се биш в гардити и да ми казваш 4е това му било интересното да ти залита колата не това не е интересното а това е пла4евното позамисли се варху това което ти казах

Потребителски аватар
SNapeR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SNapeR » Сря 08 авг 2007 12:49

Kolqnov_Kalnik написа:
CORRADO-POWER написа:
Kolqnov_Kalnik написа:

4аи малко ся я ми обясни кое му е интересното като залита задницата ,ти ко сште са биеш сас волана за да задаржиш колата вав патя или ште караш кое от двете ако си се ка4ил да се тормозиш тва друг вапрос говорим за стабилност на една кола което е прави доста по барза и доста по лесна за каране а не една борба зад волана така 4е не ми обясняваи кое е якото аз знам , а до тоа дали се засягам повярваи ми трудна работа да се засегна така 4е вав една кола не е толкова важен мотора като сила а има по важни нештица ,стоене вав патя спиране , завиване а не мотора да ти напомпан до последно да варви като луда и като доиде завоя и като решиш да спираш тя да се 4уди на каде да хване и ти да се бориш сас волана ако това ти е представата за един састезателен автомобил мога да ти кажа 4е ти си на светлинни години от тоя спорт а не да се биш в гардити и да ми казваш 4е това му било интересното да ти залита колата не това не е интересното а това е пла4евното позамисли се варху това което ти казах

Бахти неграмотния пич :)
Тебе не са ли те учили на времето на Български ?
Доколкото съм забелязъл, хората който разбират се обаждат много рядко , а тези дето се набират по темите и се правят на състезатели ( каквото и да значи това по българските пътища ) се оказва , че .... само много им знае устата :)

Потребителски аватар
Kolqnov_Kalnik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kolqnov_Kalnik » Сря 08 авг 2007 23:27

ПРЕДУПРЕДЕН СИ!!!

mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Чет 09 авг 2007 8:21

Kolqnov_Kalnik написа:ае тапак ти пак от каде се пракна ве недоносен 4икиджия ти мноо ли си грамотен ве смешник ти ли ги разбираш ве посерко тва да не е като да ласкаш бастуна

Още един отговор в този стил и излиташ от форума поне за месец.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 09 авг 2007 9:28

:!: Разбирателите ха спрете се малко с половите действия, темата е ясна, тя е за КОРАДО, а не кой колко разбира да върти геврека
P. S. и завоите за отворени и затворени, после идва тяхната дължина :idea:

Потребителски аватар
Kolqnov_Kalnik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kolqnov_Kalnik » Пет 10 авг 2007 0:13

brabus написа:
Kolqnov_Kalnik написа:ае тапак ти пак от каде се пракна ве недоносен 4икиджия ти мноо ли си грамотен ве смешник ти ли ги разбираш ве посерко тва да не е като да ласкаш бастуна

Още един отговор в този стил и излиташ от форума поне за месец.[/quote виж сега дали ште излетя за месец или два или за винаги изобшто не ми дреме ,вапроса беше принцепен ,темата беше една и аз просто споделих нешто от ли4ен опит а не като някои мом4енца които по цял ден стоят пред компа и се ограмотяват от разни полу идиоти които като ги питаш за какво служи свешта тои ти отговаря зада свети на буталото да не се удари в главата да ми обеснява 4е сам бил неграмотен дори и да е така господин паля4о аз имам пове4е састезания зад гарба си от колкото пти4ки ти си видял на небето ,а сега сштом те вазбужда идеята да ме изриташ от тук направи го задраж си грамотните олигофрен4ета те пишат на правилен бг.

Потребителски аватар
CORRADO-POWER
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CORRADO-POWER » Пет 10 авг 2007 1:21

Kolqnov_Kalnik написа:
CORRADO-POWER написа:
Kolqnov_Kalnik написа:

:lol: ,,Залитането''на задницата-зависи докаква степен,може да ти помогне(става въпрос за кола с предно предаване)и понякога е най-добрия вариант за взимането на даден завой :idea: Не е задължително да се,,биеш''с волана,но зависи и каква ти е колата(бегачката на състезание)-това че сега вече съвременните бегачки са направени така,че улесняват доста състезателите и са с много електроника по тях,не означава че преди години рали-спорта е бил по-безинтересен и състезателите са били по-невежи... :!: :idea:
А ладите и жигулитата-бегачки-при тях постоянно се бориш с волана-е й-в крайна сметка те си останаха класика в спорта за България(всички Бг-пилоти са тръгнали от тях).Когато си караш бегачката на сътезание,ти би трябвало да даваш всичко от себе си и от колата,която караш,такива неща като борене с волана,пързулвания и т.н. едва ли би трябвало да ти правят толкова силно впечатление-друг е въпроса,ако само се ,,возиш''на състезанието и нямаш никъкви ситуации... :lol: :idea: :roll:
Да ти кажа честно,въпреки че много ми допада това,че караш Corrado на писта и планинско,започваш да ме провокираш много сериозно да напиша някой неща-не толкова за колата,колкото за тебе...
Като например мненията на някои действащи и реализирали се доста добре,български автомобилини състезатели,които са ми приятели,за теб и карането ти...
или пък например мнението на някой пилоти,които са ти пряка конкуренция :!: :idea:
Като се има предвид,че ти немепознаваш и незнаеш нищо за мен,мисля че е глупвао да ми даваш съвети и то за каране... :!: :idea:
Някои хора от форума пък си направиха изводи за теб само от начина ти на писане :idea: :roll: Така че мисля,че е безсмилено и безцелно да ми даваш съвети... :lol: :!: :idea: :roll:
:wink:

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Пет 10 авг 2007 7:48

Бах маааму ...... а аз попитах колко тежи Корадото......

Няма смисъл да се карате за това кой е по-по-най..... по грамотен.....
Излизаме на пистата и там си показваме кой е по шофер..... а за грамотноста и аз правя грешки при писнето на фонетика само че преди да постна мнението си го преглеждам за грешки в писането а други хора не дърйад на това как е написно а какво е съдържанието на на поста което и според мен е доста по-важно

За "пързалянето" - Лично мое мнение е че от пързалянето само се губи защото вместо да ускоряваш или да поддържаш скорост в завой. ти стабилизираш колата и намаляваш скоростта в завоя което води до загуби в крайния резултат! Много карачи ползват "ляв крак" в завоя и то само за стабилно влизане и излизане от завоя..... Да не говориме че и всеки завой е индивидуален.... Според мен за добро каране в завой най-важна е траекторията и подходакъм него. Вътре в завоя колата трябва да е на лимита а на излизане трябва да си подготвен за сигурно ускорение и подход към следващия завой.

Ако пързаляш по завоите дори и малко има възможност от неравност да се завъртиш и пропуснеш част от траекторията на пистата.... което води до последствия при следващ завой. Първо защото си стреснат от предишната глупост която си направил и второ защото ще гониш да покриваш загуби.... На това му викат РАЗКОНЦЕНТРИРАНЕ и сума ти грешки сле това.....

Аз не съм състезател но обкръжението ми е такова и съм пробвал почти всичко на което за ме учили или съм чул.....

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 10 авг 2007 8:58

Kolqnov_Kalnik написа:
brabus написа:

Още един отговор в този стил и излиташ от форума поне за месец.[/quote виж сега дали ште излетя за месец или два или за винаги изобшто не ми дреме ,вапроса беше принцепен ,темата беше една и аз просто споделих нешто от ли4ен опит а не като някои мом4енца които по цял ден стоят пред компа и се ограмотяват от разни полу идиоти които като ги питаш за какво служи свешта тои ти отговаря зада свети на буталото да не се удари в главата да ми обеснява 4е сам бил неграмотен дори и да е така господин паля4о аз имам пове4е састезания зад гарба си от колкото пти4ки ти си видял на небето ,а сега сштом те вазбужда идеята да ме изриташ от тук направи го задраж си грамотните олигофрен4ета те пишат на правилен бг.

Момко, когато искаш да споделиш нещо извън темата го правиш в отделна за това тема и без да обиждаш хората, това че се "правиш" на състезател и че имаш лиценз не ти дава право да обиждаш когото и да било тук или където и да е. Като гледам и ти не си много на ти 1во с граматиката и ксемантиката на родния ни език, второ и с материята, за която така много държиш да си много компетентен. говоря не защото имам нещо против теб, напротив много ми харесва цвета на твоето състезателно Корадо, но явно ще си остана само със симпатиите към колата. Та като гледам както е тръгнало съвсем не изключвам възможността да ти "дръпнат ръ4ната" в този форум, за това ще те гледаме на състезанието наречено писта Бургас колко много си задобрял.
Нищо лично, но не съм на мнение, че колкото и да си напред с материята можеш да държиш такъв тон!

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Сря 12 дек 2007 14:33

А човека искаше само да попита колко тежи Корадо-то... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hose » Сря 12 дек 2007 16:26

Persefona написа:А човека искаше само да попита колко тежи Корадо-то... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Преди около 5 месеца....... :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Чет 13 дек 2007 10:21

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Scirocco & Corrado”