честито и от мен за Корадото, мечта ми е от малък..но уви
Въпрос за закупуване на CORRADO - КУПЕНО
-
liubutu
- Автомобил:
- Двигател:
Братле Аз имам корадо с KR мотор и е 139 коня...G60 написа:Разбира се че няма PB на корадо мотора е 2Е и стига с тея простотии тежко било не варвяло каде е тоя КR(голф 2) дето ще ме дръпне на 400 1000 100000000 метра или квито там километри си иска ше стане ама друг пътА що се отнася до поддръжката скъпи са само ламарините фарове и т.н. моторите които те интересуват са 9А 136кс ; КR 136кс или 2Е 115кс няма нещо кои знае колко скъпо по тях а за разхода ако питаш мен мисля че ще е горе долу еднакъв и при трите мотора, за застрахователите мога да ти кажа че плащат само ако имаш каско ако чакаш на гражданската смятаи че ще получиш някакви смешни пари ако стане нещо недаи си боже
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
liubutu написа:Братле Аз имам корадо с KR мотор и е 139 коня...G60 написа:...
136 или 139 какво значение има? Толкова ли е голяма разликата?
И аз съм чел в дебелите книги че корато KR е 136 к.с. , а голфа е 139.
Имаше го някъде из форума подробно кой мотор на кой модел на го слагат от коя година до коя и колко коня е, но не можах да го отккрия да дам линк.
Пък като имаш корадо ще се радвам да се видим на някоя корадо сбирка.
П.П. Почти всяка седмица съм във района на Априлци. Моито е 136 к.с. може да премерим сили.

liubutu написа:Братле Аз имам корадо с KR мотор и е 139 коня...G60 написа:Разбира се че няма PB на корадо мотора е 2Е и стига с тея простотии тежко било не варвяло каде е тоя КR(голф 2) дето ще ме дръпне на 400 1000 100000000 метра или квито там километри си иска ше стане ама друг пътА що се отнася до поддръжката скъпи са само ламарините фарове и т.н. моторите които те интересуват са 9А 136кс ; КR 136кс или 2Е 115кс няма нещо кои знае колко скъпо по тях а за разхода ако питаш мен мисля че ще е горе долу еднакъв и при трите мотора, за застрахователите мога да ти кажа че плащат само ако имаш каско ако чакаш на гражданската смятаи че ще получиш някакви смешни пари ако стане нещо недаи си боже
Няма заводско корадо с КР мотор което да е 139к.с.,всички КР-и на корадото са 136к.с. с малките колектори,говоря за сток кола....
Върни се в “Scirocco & Corrado”