честито и от мен за Корадото, мечта ми е от малък..но уви

Братле Аз имам корадо с KR мотор и е 139 коня...G60 написа:Разбира се че няма PB на корадо мотора е 2Е и стига с тея простотии тежко било не варвяло каде е тоя КR(голф 2) дето ще ме дръпне на 400 1000 100000000 метра или квито там километри си иска ше стане ама друг пътА що се отнася до поддръжката скъпи са само ламарините фарове и т.н. моторите които те интересуват са 9А 136кс ; КR 136кс или 2Е 115кс няма нещо кои знае колко скъпо по тях а за разхода ако питаш мен мисля че ще е горе долу еднакъв и при трите мотора, за застрахователите мога да ти кажа че плащат само ако имаш каско ако чакаш на гражданската смятаи че ще получиш някакви смешни пари ако стане нещо недаи си боже
liubutu написа:Братле Аз имам корадо с KR мотор и е 139 коня...G60 написа:...
liubutu написа:Братле Аз имам корадо с KR мотор и е 139 коня...G60 написа:Разбира се че няма PB на корадо мотора е 2Е и стига с тея простотии тежко било не варвяло каде е тоя КR(голф 2) дето ще ме дръпне на 400 1000 100000000 метра или квито там километри си иска ше стане ама друг пътА що се отнася до поддръжката скъпи са само ламарините фарове и т.н. моторите които те интересуват са 9А 136кс ; КR 136кс или 2Е 115кс няма нещо кои знае колко скъпо по тях а за разхода ако питаш мен мисля че ще е горе долу еднакъв и при трите мотора, за застрахователите мога да ти кажа че плащат само ако имаш каско ако чакаш на гражданската смятаи че ще получиш някакви смешни пари ако стане нещо недаи си боже
Върни се в “Scirocco & Corrado”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта