Здравйте колеги, от скоро съм горд собственик на Scirocco1. Въпросът ми е следния: някой знае ли дали фаровете ( четирите кръгли ) са едни и същи като на BMW акула 3-та серия, а може би стават и от друга марка и модел. В момента красавицата е с маска и фарове от няква Мазда и не мога да я гледам така. Чакам собственика да провери дали пази оригиналната маска, за което имам надажда, че иначе не знам от къде ще я търся и тогава ще ми трябват фаровете. Мигачи вече съм намерил ( от големите са ). Най-добре ще е ако намеря оригиналните фарове, ама се съмнявам. Иначе куклата е 1.8 95к.с. Благодаря предварително. mod edit: dobrin
подозирам че от пасат 1 ще са същите, ама и те са също толкова трудно намираеми... вече ги няма изобщо тия кошници...
фаровете трябва да са изпъкнали за да има оригиналния вид. ако сложиш с плоско стъкло ше е по ялово...
Не съм сменял нищо, предният и собственик ми каза че е с такъв мотор, мерси за инфото и съвета Васко, ще сложа снимки тези дни и ще проверя какъв точно е двигателят, просто в момента нямам време да се занимавам с нея, седи си пред блока.
Оказа се че двигателя е 1.6, обаче предния собственик ме кръщаваше че имала бутала на 1.8 и била към 100 коня.....От следващия месец почвам малко по малко да се занимавам с нея. Намерена е решетката, за мигачи бях споменал че намерих, табло оригинално също е намерено ( в момента е с такова от Голф2 ), остават фарове и се почва, това е за сега, като има напредък ще ви уведомявам и ще прилагам снимков материал. Разбира се не се съмняваите, че ще махна украшенията тип 'тунинг' като спойлери от 'поцинкована ламарина' и тем подобни.
взех си същото преди седмица (зеленото 4 фара) поразпитах тук там и ми казаха че от голф 1 или 2-ка са съвместими гледах в един саит и мисля да си зема ангелско очи за 2-ка
колега тази машина коя година е ? ако несе лъжа е едно от първите модели 70-те години хубаво е че си се хванал с него ще се радвам някои ден да го видя наживо -- успех .
Трябва да е 1978г. щото е с големите мигачи, но с 4 степенна кутия, а четох че 5 степенна почват да им слагат от 1979, не съм проверявал точно, а по талон е 1993, което няма нужда от коментар. , ще се видим все някъде.