Здравейте колеги. Аз съм "пасатаджия" или както се шегуваме с един приятел замогнал се "голфаджия".

Понеже доста ровя иЗ нета за Corrado, както за техническа информация така и за цени на нашия и на чуждестранi пазари. Та интерсува ме дали с ЕАТОН компресор G60 ще върви по добре и как ще се променят характеристиките му след тази трансплантация от към мощност и въртящ момент. Мисля че G-Lader - чето на повечето екземляри Corrado G60 е или за ремонт или за тотална подмяна. Честата подръжка на G - Ladera също доста дразни та било и на психическа основа

. Някои качвал ли си е любимото G-60 s Еатонче на дино стендтче да види от чисто любопитство кво се случва със "сухите характеристики". Мисля като завещая пасата на бащата на есен да търся Corrado G60 и то на нашия пазар защото в чужбина държат цена далеч над овехтяването по шваке.

Което е разбираемо предвид уникалноста на колата и привързаността на собстевениците и. А и последен въпрос скъпа ли излиза смяната на G - Lader с Eaton и какво конкретно трябва да се подмени и преправи защото смятам това да направя след като закупя такъв аутомобил

?
P.S Ако въпроса се повтаря някой добър човечец да цъкне link и темата да се трие защото рових и не намерих нищо.