Кога светва лампата с удивителната на Corrado
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
Кога светва лампата с удивителната на Corrado
Колеги от време на време като си пусна ръчната спирачка лампичката с удивителната на нея не огасва веднага, а след 10-тина секунди. Пробвал съм като не огасне да дръпна и да върна ръчната отново, но не помага. По скоро като подам газ, лампата гасне, но може и да е съвпадение. Никога не е светвала, без да съм дръпнал ръчна преди това. Та вапроса ми е при какви други условия може да светне, освен при дръпната ръчна. Корадото е 9А мотор 94г.
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
Да но остава светнала, само ако съм бил на ръчна, и то не винаги. Свава дума за лампата която свети с ръчната, а не тази на АБС-а. Ако не съм на ръчна тя не светва дори ако съм и на контакт. При теб и двете ли светят като дадеш на контакт? На мен ми свева (мига) АБС лампата само, ако не съм на ръчна.
- prokopoff
- Автомобил:
- Двигател:
коррадото когато е с абс няма серво свързано с мотора, има помпа която исигурява вакума необходим за лекото натискане на педала. когато този вакум е по малко от колкото трябва тази лампа свети
На моето коррадо светваше от време на време и докато се движех, след няколко натискания на спирачка педала ставаше твърд и трябваше да изгася колата да я запаля пак и чак тогава се оправяше всичко
На моето коррадо светваше от време на време и докато се движех, след няколко натискания на спирачка педала ставаше твърд и трябваше да изгася колата да я запаля пак и чак тогава се оправяше всичко
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Scirocco & Corrado”