Значи порблема е следния: Пластмасовите гайки който се захващат за корпуса на фара и на които се върти болтчето за регулиране на рефлектора (нагоре- надолу) ми липсват.Не знам дали се продавт като отделна част ило какво трябва да завия на тяхно място, така че да мога да си регулирам фаровете. Болтовете с ябълката от рефлектора си старчът от фара но няма как да застопоря рефлектора на дадено положение някви идей Благодаря
Колега,вътре има едни пласмаски и ако са се счупили лошо!Незнам дали се продават,но ако можеш отвори фара(лесно става) и погледни дали не е останала някои здрава и потърси из магазините за резервни части.Може да ги има .... Успех
Ако съм разбрал правилно
Последна промяна от MaRsMaN на Нед 12 окт 2008 21:03, променено общо 1 път.
Ябълката и болта са здрави и се държат за рефлектора Просто няма какво да държи болта за корпуса на фара зада може като се навива той да избутва рефлектора трябва да има едни бели пластмасови гайки който се щракват към корпуса на фара и през тях минава болта за реглаж.
divaka написа:а с машинки за ел.регулиране няма ли да стане ако се сложат
ще станат ,но машинки откъде те машинките се закрепят точно за корпуса на фара така както въпросните шайби( точно както се щракат фасунгите на предните мигачи)
MaRsMaN написа:мисля че и с тях няма да стане,трябва да огледам фара за да бъда сигурен.....
С тях ще стане но такива машинки откъде? ще се извади болта с ябълката от рефлектора и ще се набият машинките техното лостче ще влезне в гнездото на рефлектора. Естествено не съм много сигурен но предполагам че такава е схемата
Извинявам се че ползвам снимката на колегата Но е за тая червената джачка става въпрос,само че при мен понеже не са с ел.регулиране се въртят на ръка. Накрая на болта има такава пластмасова гайка с която се върти болта.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7409517