VW Scirocco Какъв двигател може да се сложи???
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
VW Scirocco Какъв двигател може да се сложи???
Здравейте на всички.
Много съм се нагледал на Scirocco и ме интересува ако взема купе (без двигател) мога ли да му сложа друг двигател от друг модел фолксваген,защото мога да си намеря купе ама няма двг а аз имам напредвид няколко двигателя от други коли.Ако някой е запознат ще му бъда много благодарен да ме светне как стоят нещата.Благодаря предварително.
Много съм се нагледал на Scirocco и ме интересува ако взема купе (без двигател) мога ли да му сложа друг двигател от друг модел фолксваген,защото мога да си намеря купе ама няма двг а аз имам напредвид няколко двигателя от други коли.Ако някой е запознат ще му бъда много благодарен да ме светне как стоят нещата.Благодаря предварително.
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
Даммм...замислял съм се и си прав не се доуточних че става дума за двигател комплект със скорости (кой и ше пасне и дали има такъв). За електрониката има кой да се погрижи (естествено срещу някакво заплащане)...охладителна система и други куп работи сам ще се оправям...имам познания и нови части на много добри цени...каквото е нужно ще осигуря ако се нагърбя ваобще да го правя това дело
Ако имаш инфо сподели
ще съм много благодарен.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
Абе честно казано смятам да правя и двете!
Като начало искам да се сдобия със сироко,а както казах в началото мога да набавя бурзо и лесно някой друг двигател за мен си (не от сироко) и купето може да се намери...а след като го имам готово (в движение) искам вече да го упгреитна отвсякаде като основната цел ми е приличен вид (не прекалено тунинг) добро окачване спирачки и двигател.Ако съм объркал мястото на темата простете...не съм съобразил. Та сега вапросът продължава да седи.....Да правя ли сбирщайн и какъв по-конкретно да е ,или да не се занимавам ,а да пестя и да търся свесно готово сироко???
П.С.: двигатели с които мога да се сдобия (пак с-у някво заплащане) са от пасати (85г...и 90или91г. не съм сигурен) както може би и голф2... пасат 90-91 е 1,8...голфа е 1,8...а пасата дъртия 85-6г. е 1,6
))

П.С.: двигатели с които мога да се сдобия (пак с-у някво заплащане) са от пасати (85г...и 90или91г. не съм сигурен) както може би и голф2... пасат 90-91 е 1,8...голфа е 1,8...а пасата дъртия 85-6г. е 1,6

Последна промяна от SixKillerVR6 на Пон 12 фев 2007 17:16, променено общо 1 път.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... t=scirocco
Eто ти една МНООООО обшира тема за това което искаш. Гарнирано със снимки и обяснения
Eто ти една МНООООО обшира тема за това което искаш. Гарнирано със снимки и обяснения
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scirocco gt написа:scuba написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=4524&highlight=scirocco
Ей,направо ще се разплача като гледам тези снимки.А като се замисля,че сега тече поредната промяна,а и,че правя още едно....
Не се прави, 3 са.....

- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател:
Ами честно казано Rabbit_TDI идеята за КР сироко ми се върти в главата от много време, но ми е като мечта щото първо трудно ще намеря КР и още по-трудно ще го намеря за офертна цена...нямам висок бюджет за това сега разпитвам за да знам колко и какво бих могъл да направя...а всъщност дори не знам дали КР пасва на сирокото и ако пасва то как пасва ... преправя ли се и кое точно трябва да се преправи !? точно за това всъщност ми е питането кой двг и как пасва? Пък ще видим ... аз няма да го почна утре или другиден ако въобще го почна но ще се сдобия с такава машина рано или късно независимо от цената,зглобката и каквото и да било...инат съм и ще го нправя все някога (надявам се скоро)
.

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SixKillerVR6 написа:Ами честно казано Rabbit_TDI идеята за КР сироко ми се върти в главата от много време, но ми е като мечта щото първо трудно ще намеря КР и още по-трудно ще го намеря за офертна цена...нямам висок бюджет за това сега разпитвам за да знам колко и какво бих могъл да направя...а всъщност дори не знам дали КР пасва на сирокото и ако пасва то как пасва ... преправя ли се и кое точно трябва да се преправи !? точно за това всъщност ми е питането кой двг и как пасва? Пък ще видим ... аз няма да го почна утре или другиден ако въобще го почна но ще се сдобия с такава машина рано или късно независимо от цената,зглобката и каквото и да било...инат съм и ще го нправя все някога (надявам се скоро).
Става,моя е четвърти поред
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Scirocco & Corrado”