фаровете на scirocco-то ми
фаровете на scirocco-то ми
колеги кажете ми какво да напражя с тези фарове нищо невиждам когато е вали или просто е мокро ..... слагах какви ли не крушки дори и 100W мисля че на варта бяха нз ..... сега последните са ми Osram cool blue 75w мога да кажа че е по добре но ..... пак нищо невиждам ... правих си експерименти пускам фаровете и с един др кабел подажам директно от акулмулатора + и светжат по силно ... определено е по добре и . въпроса ми е има ли варянт инсталацията да неми е в ред ?щото накрая ше се тресна някаде ... 

- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
Re: фаровете на scirocco-то ми
вземи си един ксенон за околу 150лв и нещата ще се оправят 

с тоя ксенон като без лупи ...... на тези срещу мен ще им се е.......... майката .... дори и на къси да си .. дразни много
- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
ми колега аз вече 1 година карам с ксенон и съм много доволен а съм си със стоковите фарове,незнам ,щом не искаш ксенон виж да не би рефлекторите на фаровете да са потъмняли може заради това да не светят хубаво
ми не рефлекторите са ОК ако ще слагам ксенон ще е с ангелски очи ..... само че проблема е много голям
няма за scirocco 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Освен всичко друго цената на Корадо фаровете ще го откаже колегата определено. Най добрия вариант ти е ксенон , при стоковите фарове на мойто Корадо беше същото
мангал с свещ, нищо се не види. Слагай ксенон и не му мисли толкова

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
от време на време изпадат и по евтини варианти ,но пак са около 200 кинта за Н4. Този на Луксима е по качествен
Аз моя го взех за 140лв

Върни се в “Scirocco & Corrado”