Събирам мнения за едни прагчета :)
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
Събирам мнения за едни прагчета :)
Колеги купих си тези прагчета, но много се чудя дали да давам пара за боядисване или да се откажа да ги слагам, защото ми се струва че ефекта не е много голям от тях. На първо реме ги боядисах на фотошоп и свалих малко колата, защото така мисля да я правя. Дайте по едно мнение!

- xecutor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Събирам мнения за едни прагчета :)
Не са лоши и се връзват с предната броня която е по-ниска но дотам,такива задни и предни брони и подброни не ти трябват.Сваляш я долу и другата стъпка е маняшки джанти..
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
Определено с праговете е много по добре 

-
- Автомобил: Corrado
- Двигател: KR-1991
Да, ефекта не е много голям, аз лично бих ги взел само ако няма да дам много пари, но ако са скъпи по-добре се откажи.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Харесват ми много как стоят
Сега ако споделиш и откъде ги взе и за колко
на мен са ми необходими определено защото единия ми е подбит 

- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
POLO PAVLETI написа:Харесват ми много как стоятСега ако споделиш и откъде ги взе и за колко
на мен са ми необходими определено защото единия ми е подбит
Един пич в Плевен ми ги направи. 100 кинта ми взе за тях. По прицип мисля, че може да си поръчаш и да ти ги прати, но лошото е че или трябва сам да си ги напасваш по колата или да се разходиш до Плевен.
Може да ти направи и много други модели но лошото е че трябва да ходиш до Плевен да се разберете.
Аз много се чудя защото имам чувство, че няма да им се радвам дълго с тея Софииски дупки(ями). А лошото е че силикона дето се лепят с него после няма чистене.
Междодругото ето и една реална снимка.
- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
и мен ми харесва повече с праговете 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Екстра са
На мен ми се върти една друга идея. Дали ще станат прагове от Голф 3 ГТИ, тези които са от две части? Искам максимално изчистени и гладки прагове без излишни дъги и чупки, идеята ми е да скрия подбития праг и да има по завършен вид.Отдолу праговете са ми яко криви от крикове и тн и ме дразнат яко.

- RACER8808
- Автомобил:
- Двигател:
Много по добре е с Праговете
- fast_t
- Автомобил: VW Corrado G60 1992
- Двигател: PG
Щом събираш мнения, нека и аз да се изкажа... 
Конкретно формата на праговете не ми харесва и много им личи, че някой ти ги е изливал по незнаен шаблон. Второто което е, че съчетани с формата на колата също не ми харесват. Corrado-то изглежда много извито, но всъщност всяка извивка по колата завършва с лек ръб, което очевидно не е така при праговете, които си сложил. За пример, погледни как калниците са извити, но самата им периферия завършва с ръб и малка вертикална плоскост. Съпостави това с формата на прагчетата и вероятно ще ме разбереш.

Конкретно формата на праговете не ми харесва и много им личи, че някой ти ги е изливал по незнаен шаблон. Второто което е, че съчетани с формата на колата също не ми харесват. Corrado-то изглежда много извито, но всъщност всяка извивка по колата завършва с лек ръб, което очевидно не е така при праговете, които си сложил. За пример, погледни как калниците са извити, но самата им периферия завършва с ръб и малка вертикална плоскост. Съпостави това с формата на прагчетата и вероятно ще ме разбереш.

- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
fast_t за съжаление това всичкото го знам и съм напълно съгласен с теб за заоблено ръбата форма на коритото. Но аз търся начин да избягам от високата среда на корадото спрямо предната броня, без да се отклонявам много то оригиналния вид. За съжаление когато ги поръчвах налагахме половин праг и то не боядисан и тогава нещата си ги представях друго яче. Изках нещо от сорта на фабричен праг на Е36 и това ми се стори че ще стои добре. Имах и идея да ги сложа да покарам малко докато ги строша и после пак оригиналдъ. Ама после осъзнах, че трябва да си олепя колата със силикон или да надупча праговете с види и доста ми мина мерака. Много вероятно е да се появят подфорума "Продава". Но като се има предвид колко хора карат корадо ма ще си стоят вкъщи.
Инъче относно качеството на изработка съм доволен, но не ги ли подготви довре бояджия работата е зян.

Инъче относно качеството на изработка съм доволен, но не ги ли подготви довре бояджия работата е зян.
- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
ако решиш да ги махаш май аз ще съм твоя човек за тях 

- Dj_Tiesto
- Автомобил:
- Двигател:
добре му седят

Върни се в “Scirocco & Corrado”