Неприятните изцепки на Рожен

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Неприятните изцепки на Рожен

Мнениеот vasstop » Чет 10 сеп 2009 21:11

rexpitbul написа:ИАма вие мноо смелчаци зад клавиатурите се появиха, тоя ако бил еди кво си щял шамари да раздава, оня щял да се прави на нинджа да раздава правосъдие лелелеее радвате ме направо за кви се имате и на какви се правите и с какво сте по - добри от тези дето са се поиздънили малко ?!?!?!
Бях на мястото, след като ми казаха, не видях точно всичките последици по постройката, но и това, което видях беше достатъчно.

ЗА всички бъдещи мераклии да правят такива и подобни неща: имайте предвид, че други хора носят отговорност за вашите постъпки при организиране на такива мероприятия и ако бяхме извикали полиция на мястото щеше да се наложи всички да си тръгнем още същата вечер. Като казвам всички имам предвид наистина всичките хора на събора.
Имате ли представа какво щеше да стане. Да не говорим, че нямаше да видим Рожен повече и през крив макарон даже, само на снимка щеше да му се радваме.
Добре, че поне пожар не направихте/ме./пази Боже!/

Направете си добре изводите и никога повече недейте да правите така.

Правилно решихте да загасите огъня и да се махнете от там.
Сега остава да си поправите зулумите и последиците.
Разберете се помежду си, имената ви ги има записани, поне на собствениците на колите заедно с техните номера.
Когато сте готови и имате резултат ми пишете едно ЛС да отключа темата, за да осведомите хората как са приключили нещата (искрено се надявам да не "забравите" за случката, защото ние няма да забравим).

За момента темата се изчерпа.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: Младост - седмична локална среща - Понеделник 19:30

Мнениеот golfer » Пет 11 сеп 2009 21:02

Рожен 2008
Изображение

Рожен 2009