ISRalien написа:Има страшни бисери...
ISRalien написа:
Споделете колеги, от къде дойдохте специално за автосалона?
groznika написа:Браво на Добри и на всички ангажирани с организацията на феста! Като за сефтр фест мога да кажа, че надминахте доста от очакванията
Лошото е, че за догодина сами си вдигнахте летвата![]()
Изключително впечатлен останах от реставрираните олдтаймери. Евала на ентусиастите! Момчета вие сте истински маниаци!![]()
Интересни бяха и автомобилите на Хеед, ралито, евала също на гостите от Сърбия
За жалост наистина се усещаше липсата на официалния вносител, липсваше и по голямо разнообразие в моделите. Определено се надявах да извадите като скрит коз от ръкава завършения клубен пасат но не ме огря
Може би трябва да се помисли догодина за повече спонсори и щандове на различни автопродукти. Ако се впрегнат порше да ударят едно рамо с най-новото на пазара + някой тестдрайв няма да е никак зле. Определено трябва да се помисли повече за публиката... Някаква шоу програма с награди и томболи например би раздвижила доста обстановката и би задържала повече публика.
Определено бих искал да видя повече олдтаймери на следващи фестове. Повече автомобили като цяло.
Като цяло смятам, че всичко това е постижимо с една по-ранна планировка и повечко време за организиране на нещата
Радвам се, че посетих феста макар и само съботата. Ще се радвам догодина отново да имам възможността да видя нещо подобно, но в по-голям мащаб и в по-завършен вид.
Бих дал и повече пари за вход разбира се. Мисля, че една сума м/у 5 и 10 лв за вход би била съвсем приемлива.
Успех
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта