Отзиви за VW феста

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Re: Отзиви за VW феста

Мнениеот Жоро Делчев » Пон 29 мар 2010 19:54

Всичко беше невероятно,страхотни коли и хора и най-вече организация за което искам да благодаря на целия клуб,накарахте ме да се чувствам като филмова звезда :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown Пожелавам за в бъдеще залата да стане малка за всички участници и да напълним цялото експо с добри VW love.vwclub

Потребителски аватар
vesko_sr
Автомобил: vw passat b4
Двигател: ADZ 1995

Мнениеот vesko_sr » Пон 29 мар 2010 19:55

ISRalien написа:Има страшни бисери...

Може после да пуснете и една тема с бисерите да се посмеем :lol:

Потребителски аватар
bagera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bagera » Пон 29 мар 2010 19:59

какво да ви кажа... радвам се 4е бях 4аст от мероприятието, запознах се с доста колеги и организаторите, наистина беше незабравимо
:beer НАЗДРАВЕ на всички виновни за VW фест 2010

П.С.
дано догодина пак да има подобни теми :обичам ви

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пон 29 мар 2010 20:05

ISRalien написа:

Споделете колеги, от къде дойдохте специално за автосалона?

от Плевен тийм има нема 6 коли! скромно но напоследък нямаме пропуск на голямо мероприятие на клуба и се надявам въпреки кризата която ни е налегнала на следващите мероприятия да присъстваме с повече коли!нямаме коли който да се отличават но важно е присъствието и желанието :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 29 мар 2010 20:14

Браво на Добри и на всички ангажирани с организацията на феста! Като за сефтр фест мога да кажа, че надминахте доста от очакванията :)
Лошото е, че за догодина сами си вдигнахте летвата :beer

Изключително впечатлен останах от реставрираните олдтаймери. Евала на ентусиастите! Момчета вие сте истински маниаци! :bowdown
Интересни бяха и автомобилите на Хеед, ралито, евала също на гостите от Сърбия :)

За жалост наистина се усещаше липсата на официалния вносител, липсваше и по голямо разнообразие в моделите. Определено се надявах да извадите като скрит коз от ръкава завършения клубен пасат но не ме огря :)
Може би трябва да се помисли догодина за повече спонсори и щандове на различни автопродукти. Ако се впрегнат порше да ударят едно рамо с най-новото на пазара + някой тестдрайв няма да е никак зле. Определено трябва да се помисли повече за публиката... Някаква шоу програма с награди и томболи например би раздвижила доста обстановката и би задържала повече публика.
Определено бих искал да видя повече олдтаймери на следващи фестове. Повече автомобили като цяло.
Като цяло смятам, че всичко това е постижимо с една по-ранна планировка и повечко време за организиране на нещата :)

Имам и една забележка.
Видях, че рекламните материали на клуба отново се продават. Казвал съм го и преди ще го кажа отново. Тези материали трябва да се раздават! Ако се продават те вече не са никакви рекламни материали, а минават по-скоро в графата сувенири. Поне на мен ми се струва за редно да е така :)

Радвам се, че посетих феста макар и само съботата. Ще се радвам догодина отново да имам възможността да видя нещо подобно, но в по-голям мащаб и в по-завършен вид.
Бих дал и повече пари за вход разбира се. Мисля, че една сума м/у 5 и 10 лв за вход би била съвсем приемлива.

Успех :)

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 29 мар 2010 21:59

И аз да се изкажа! Няма да изброявам имена искам да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички които се захванаха с това мероприятие.относно колите от другите градове аз видях и коли от Благоевград, Плевен, Перник и други. За входа 5-10 лева са много , на ителианците от суседното експо им свидеше 3 лева, както и на другите костилки(тези с косстумарите с възлите) и на тях им досвидя, но видях много истински фенове, запознах се и с много такива.Сам0 за едно съжалявам, не ни остана много време да се позабавляваме в кръчмата :drunk , както и феновете от Сърбия мн ме израдваха , ама как може да пият толкова малко.
И пак да изкажа едни голям ПРЕКОЛН пред идеята и тези които се захванаха с организацията, ГОЛЕМИ СТЕ ХОРА!!!

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пон 29 мар 2010 22:12

Благодаря за поканата,за мен беше голяма чест да съм сред всички други участници както и присъстващи на това невероятно събитие.
Евала на всички подготвяли си колите до последния момент.
Евала и на колегите от съседна Сърбия,че уважиха поканата и бях част от нас.
За организацията имам само една дума и тя е ЕВАЛА.
Радостен съм също така и затова,че се видях с любими за мен хора станали ми приятели след всички събори и сбирки на който съм бил до сега!
Поздрави на всички и успех занапред :да:

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Пон 29 мар 2010 22:49

love.vwclub love.vw

СУПЕР БЕШЕ!!! :да:

Потребителски аватар
chiborator
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chiborator » Вто 30 мар 2010 17:01

За съжаление бях само първия ден, но мога да кажа само едно голямо БРАВО :yeaha:

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Вто 30 мар 2010 19:23

И аз искам да изкажа благодарности за поканата. Изкарах си невероятно, запознах се с много готини хора. Направихме НЕЧОВЕШКИТЕ снимки, които ще ми останат спомен за цял живот.
И дай Боже още подобни мероприятия.
Поклон пред хората, заради които се състоя феста!!!

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Вто 30 мар 2010 19:26

groznika написа:Браво на Добри и на всички ангажирани с организацията на феста! Като за сефтр фест мога да кажа, че надминахте доста от очакванията :)
Лошото е, че за догодина сами си вдигнахте летвата :beer

Изключително впечатлен останах от реставрираните олдтаймери. Евала на ентусиастите! Момчета вие сте истински маниаци! :bowdown
Интересни бяха и автомобилите на Хеед, ралито, евала също на гостите от Сърбия :)

За жалост наистина се усещаше липсата на официалния вносител, липсваше и по голямо разнообразие в моделите. Определено се надявах да извадите като скрит коз от ръкава завършения клубен пасат но не ме огря :)
Може би трябва да се помисли догодина за повече спонсори и щандове на различни автопродукти. Ако се впрегнат порше да ударят едно рамо с най-новото на пазара + някой тестдрайв няма да е никак зле. Определено трябва да се помисли повече за публиката... Някаква шоу програма с награди и томболи например би раздвижила доста обстановката и би задържала повече публика.
Определено бих искал да видя повече олдтаймери на следващи фестове. Повече автомобили като цяло.
Като цяло смятам, че всичко това е постижимо с една по-ранна планировка и повечко време за организиране на нещата :)

Радвам се, че посетих феста макар и само съботата. Ще се радвам догодина отново да имам възможността да видя нещо подобно, но в по-голям мащаб и в по-завършен вид.
Бих дал и повече пари за вход разбира се. Мисля, че една сума м/у 5 и 10 лв за вход би била съвсем приемлива.

Успех :)

Подкрепян колегата...
П.С.Бяхме една кола от Хасково и една от Любимец а последствие видях хора от Харманли и Свиленград

Потребителски аватар
Nigery
Автомобил: vw t4 multivan 2.5 tdi
Двигател: 98

Мнениеот Nigery » Вто 30 мар 2010 20:01

Нека и аз да изкажа мойте благодарности за поканата ми за участие на феста.Тези 2 дни за мен ще останат незабравими за цял живот.
Благодаря ви момчета. :обичам ви

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Вто 30 мар 2010 20:43

Феста за мен лично беше нещо уникално!
Тръпка и еуфория която още ме държи mhihi
Благодаря на всички благодарение на които това мероприятие се състоя и то с този успех! :bowdown
Искам пак!И в дискотеката пак!И пак чужденци!И пак страхотна компания!

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 30 мар 2010 22:14

Страхотно беше :) Евала...... яд ме е че не бях взел жената с мен....защото в неделя късмета в томболата беше на страната на женския пол :) За самия фест можеби трябва да има поне още 2-3 щанда с разни интересни неша за марката а и не само.....Иначе олттаймерите най-ми харесаха :да:

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Нед 04 апр 2010 17:00

Доволен съм и смятам, че феста се проведе и организира адски добре. Даже не очаквах да мине толкова гладко. Браво на организаторите за положения труд :bowdown и може би ще е полезно и те да споделят от какво са доволни и имало ли е някакви интересни изцепки. :D

Върни се в “Организационен”