За децата (Благоевград)
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Преди малко rukuku предложи да изпрати определено количество вафли за пликчетата.Допълнително ще се разберем кога и къде ще се получат.
Сега се сетих ,че в Пикадили има желирани бонбони по 6,5лв/кг ,което е доста евтино спрямо другите места.Мисля ,че ако се наеме някоя от продавачките да помогне може да се направят по едно пликче с желирани бонбони.А един кг са мноооого бонбони повярвайте ми.Какво ще кажете ??

Сега се сетих ,че в Пикадили има желирани бонбони по 6,5лв/кг ,което е доста евтино спрямо другите места.Мисля ,че ако се наеме някоя от продавачките да помогне може да се направят по едно пликче с желирани бонбони.А един кг са мноооого бонбони повярвайте ми.Какво ще кажете ??
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
dready написа:Преди малко rukuku предложи да изпрати определено количество вафли за пликчетата.Допълнително ще се разберем кога и къде ще се получат.![]()
аз съм за
П.С. Дано имат зъболекар че....

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Sara01 написа:За сега децата от дома в Благоевград се нуждаят от:
- волейболна мрежа - осигурена от cheren_golf
- блокчета, скицници и фулмастри - осигурени от joser
- стенна карта на света - осигурена от itni и many
- 2 футболни топки - осигурени от jojo 84
- 2-3 люлки от тези които се връзват (най-обикновенни) - осигурени
- тапети, като за една стая са необходими 12 ролки+лепило+четка (по възвожност нещо пъстро с детски мотиви)
- картини
- някаква музика (стари, но работещи касетофони или радиа) - осигурен 1 от Iavor
- долни чаршафи за тек легло
- покривки за масите в столовата
- 5-6 стенни огледала - средни
бегате от идеята!
разбирайте го като битовизъм ама като ядат шоколади и лакомства на маса боядисана с блажна боя нЕкак не ми се връзва.

Вярно, че дете се радва на такива неща, но съм сигурен в комбинацията: Роси + торта

всеки политик преди избори им носи дъвки и шоколади.
нали този ден трябва да е по-различен за децата...и за нас?