Tuning Show 2013 – 29-30 Юни – Интер Експо Център София
- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Re: Tuning Show 2013 – 29-30 Юни – Интер Експо Център София
Е явно са ни пропуснали, тъй като и за другата габровска кола, с която бяхме заедно, също не е плащана такса за участие. Наистина беше интересно, имаше за всекиго по нещо. Не претендирам за нищо, на наградените със здраве, но за мен, както и за много други оценяването на цялостния тунинг си остава под въпрос.
- Tsetso
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1980
- Контакти:
zarka.zlobarka написа:Е явно са ни пропуснали, тъй като и за другата габровска кола, с която бяхме заедно, също не е плащана такса за участие. Наистина беше интересно, имаше за всекиго по нещо. Не претендирам за нищо, на наградените със здраве, но за мен, както и за много други оценяването на цялостния тунинг си остава под въпрос.
За оптичния тунинг бе мъгла,това е ясно.Но сега като стана дума за таксите,питах още няколко колеги които също не са им взети такси,явно сме малко бълъците дето занесохме парите на щанда на тунинг.бг а не чакахме като останалите,не ми е до парите-бълха ме ухапала,ама не е правилно така.
- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Може и да не съм видяла, но тези 30 лв. никъде не бяха опоменати, най-малкото за хора като мен, които участват за първи път на тяхно мероприятие. Беше правилно да се напише поне в потвърдителните имейли, който получихме при одобрение на заявките или по телефонните разговори да ни беше казано. Сега излиза, че сме се скатавали и сме се стискали за 30лв., които никой така и не си поиска .....
- Tsetso
- Контакти:
zarka.zlobarka написа:Може и да не съм видяла, но тези 30 лв. никъде не бяха опоменати, най-малкото за хора като мен, които участват за първи път на тяхно мероприятие. Беше правилно да се напише поне в потвърдителните имейли, който получихме при одобрение на заявките или по телефонните разговори да ни беше казано. Сега излиза, че сме се скатавали и сме се стискали за 30лв., които никой така и не си поиска .....
И аз участвам за пръв път,и при мен бе същото,разбрах за таксата от колеги като пристигнах пред 8часа в събота и реших да си платя още тогава.Наистина никъде не бе опомената въпросната такса както и това че участниците нямат право на билети за гласуване и съответно томбола.
То да се чуди човек как да го разбира.
Искам да кажа че в тази дискусия не целя да оплювам мероприятието,както вече казах за мен то бе страхотно.
Отбелязвам направените пропуски за да може организаторите да ги изгладят следващия път.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
а според мен цялото мероприятие беше гола вода ...
на колежката Голфа го видях и БМВто и то много ми хареса
останаха Мантата, АудиS3, Траби, Лада и с тунинга дотам
в аудиото драма имаше още 2-3 хубави коли
и останалото беше БМВ събор
на колежката Голфа го видях и БМВто и то много ми хареса
останаха Мантата, АудиS3, Траби, Лада и с тунинга дотам

в аудиото драма имаше още 2-3 хубави коли
и останалото беше БМВ събор
alexx написа:а според мен цялото мероприятие беше гола вода ...
Ти, ако на това викаш "гола вода".... Специално момчетата с кар аудиото, специално на Ground Zero, са хвърлили толкова усилия, пари и нерви по колите... и наистина са постигнали нещо страхотно. Поне за ценителите на музиката... аз лично се изкефих на макс... Момичетата също бяха на ниво, почти нямаше лоша, имаше и доста интересни коли, като синьото трабанче, което е уникат. Изобщо, много емоции, много разнообразие, много кеф, много мацки, много музика и много дрифт... шоуто беше дЪ бест, заслужаваше си 7лв отвсякъде! И аз видях на колежката гоуфа с новата тапицерия, страхотно се е получило, много стилно. Браво за ентусиазма и идеята като цяло. Все така и все нагоре.

- Tsetso
- Контакти:
snuupy93 написа:alexx написа:а според мен цялото мероприятие беше гола вода ...
Ти, ако на това викаш "гола вода".... Специално момчетата с кар аудиото, специално на Ground Zero, са хвърлили толкова усилия, пари и нерви по колите... и наистина са постигнали нещо страхотно. Поне за ценителите на музиката... аз лично се изкефих на макс... Момичетата също бяха на ниво, почти нямаше лоша, имаше и доста интересни коли, като синьото трабанче, което е уникат. Изобщо, много емоции, много разнообразие, много кеф, много мацки, много музика и много дрифт... шоуто беше дЪ бест, заслужаваше си 7лв отвсякъде! И аз видях на колежката гоуфа с новата тапицерия, страхотно се е получило, много стилно. Браво за ентусиазма и идеята като цяло. Все така и все нагоре.
Напълно подкрепям.
Благодаря за хубавите думи за Ground Zero Bulgaria,стараем се да помагаме на всички мероприятия с кар-аудио състезания,включително и на клуба,аз съм човека с черната А3-ка който не спираше да ви надува главите,но какво да се прави хората искат да слушат-с 2 думи ЛУДИ ХОРА.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
При Ground Zero нещата бяха ок, но тази цялата какафония, със всеки как си е пуснал музика силно, в различни стилове, по едно и също време....не е нормално! Аз едвам 20 мин. изтърпях, не си представям хората, които бяха там по цял ден 

- Tsetso
- Контакти:
idiotchooo написа:При Ground Zero нещата бяха ок, но тази цялата какафония, със всеки как си е пуснал музика силно, в различни стилове, по едно и също време....не е нормално! Аз едвам 20 мин. изтърпях, не си представям хората, които бяха там по цял ден
Лично аз се съобразявах когато друга кола свири,аз не пусках,но има колеги които но го правеха за съжаление.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
Tsetso написа:Лично аз се съобразявах когато друга кола свири,аз не пусках,но има колеги които но го правеха за съжаление.

сигурно всички едновременно бръмчаха, а въздуха беше силно задушлив от газовете в съседната зала където се режеха в лютеницата,
а тия кътили да бяха включили вентилацията. Други пък идиоти си държат 3-4 годишни деца случайно зад ауспусите и ония като ги сръчкат и децата се разлитат

Напълно подкрепям.
Благодаря за хубавите думи за Ground Zero Bulgaria,стараем се да помагаме на всички мероприятия с кар-аудио състезания,включително и на клуба,аз съм човека с черната А3-ка който не спираше да ви надува главите,но какво да се прави хората искат да слушат-с 2 думи ЛУДИ ХОРА.
Аз лично се качих в тази А3-ка... МНОГО СВИРИ. Евала за отделеното време и труд в тази музика... и не малко средства!
Поздрав: