Tuning Show 2013 – 29-30 Юни – Интер Експо Център София

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU
Контакти:

Re: Tuning Show 2013 – 29-30 Юни – Интер Експо Център София

Мнениеот zarka.zlobarka » Сря 03 юли 2013 18:25

Е явно са ни пропуснали, тъй като и за другата габровска кола, с която бяхме заедно, също не е плащана такса за участие. Наистина беше интересно, имаше за всекиго по нещо. Не претендирам за нищо, на наградените със здраве, но за мен, както и за много други оценяването на цялостния тунинг си остава под въпрос.

Потребителски аватар
Tsetso
Автомобил: bmw
Двигател: 1980
Контакти:

Мнениеот Tsetso » Сря 03 юли 2013 19:25

zarka.zlobarka написа:Е явно са ни пропуснали, тъй като и за другата габровска кола, с която бяхме заедно, също не е плащана такса за участие. Наистина беше интересно, имаше за всекиго по нещо. Не претендирам за нищо, на наградените със здраве, но за мен, както и за много други оценяването на цялостния тунинг си остава под въпрос.

За оптичния тунинг бе мъгла,това е ясно.Но сега като стана дума за таксите,питах още няколко колеги които също не са им взети такси,явно сме малко бълъците дето занесохме парите на щанда на тунинг.бг а не чакахме като останалите,не ми е до парите-бълха ме ухапала,ама не е правилно така.

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Сря 03 юли 2013 20:53

Може и да не съм видяла, но тези 30 лв. никъде не бяха опоменати, най-малкото за хора като мен, които участват за първи път на тяхно мероприятие. Беше правилно да се напише поне в потвърдителните имейли, който получихме при одобрение на заявките или по телефонните разговори да ни беше казано. Сега излиза, че сме се скатавали и сме се стискали за 30лв., които никой така и не си поиска .....

Потребителски аватар
Tsetso
Контакти:

Мнениеот Tsetso » Сря 03 юли 2013 21:35

zarka.zlobarka написа:Може и да не съм видяла, но тези 30 лв. никъде не бяха опоменати, най-малкото за хора като мен, които участват за първи път на тяхно мероприятие. Беше правилно да се напише поне в потвърдителните имейли, който получихме при одобрение на заявките или по телефонните разговори да ни беше казано. Сега излиза, че сме се скатавали и сме се стискали за 30лв., които никой така и не си поиска .....

И аз участвам за пръв път,и при мен бе същото,разбрах за таксата от колеги като пристигнах пред 8часа в събота и реших да си платя още тогава.Наистина никъде не бе опомената въпросната такса както и това че участниците нямат право на билети за гласуване и съответно томбола.
То да се чуди човек как да го разбира.

Искам да кажа че в тази дискусия не целя да оплювам мероприятието,както вече казах за мен то бе страхотно.
Отбелязвам направените пропуски за да може организаторите да ги изгладят следващия път.

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Сря 03 юли 2013 22:03

а според мен цялото мероприятие беше гола вода ...
на колежката Голфа го видях и БМВто и то много ми хареса
останаха Мантата, АудиS3, Траби, Лада и с тунинга дотам :rolleyes
в аудиото драма имаше още 2-3 хубави коли
и останалото беше БМВ събор

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Сря 03 юли 2013 22:50

alexx написа:а според мен цялото мероприятие беше гола вода ...

Ти, ако на това викаш "гола вода".... Специално момчетата с кар аудиото, специално на Ground Zero, са хвърлили толкова усилия, пари и нерви по колите... и наистина са постигнали нещо страхотно. Поне за ценителите на музиката... аз лично се изкефих на макс... Момичетата също бяха на ниво, почти нямаше лоша, имаше и доста интересни коли, като синьото трабанче, което е уникат. Изобщо, много емоции, много разнообразие, много кеф, много мацки, много музика и много дрифт... шоуто беше дЪ бест, заслужаваше си 7лв отвсякъде! И аз видях на колежката гоуфа с новата тапицерия, страхотно се е получило, много стилно. Браво за ентусиазма и идеята като цяло. Все така и все нагоре. :th_up

Потребителски аватар
Tsetso
Контакти:

Мнениеот Tsetso » Сря 03 юли 2013 23:01

snuupy93 написа:
alexx написа:а според мен цялото мероприятие беше гола вода ...

Ти, ако на това викаш "гола вода".... Специално момчетата с кар аудиото, специално на Ground Zero, са хвърлили толкова усилия, пари и нерви по колите... и наистина са постигнали нещо страхотно. Поне за ценителите на музиката... аз лично се изкефих на макс... Момичетата също бяха на ниво, почти нямаше лоша, имаше и доста интересни коли, като синьото трабанче, което е уникат. Изобщо, много емоции, много разнообразие, много кеф, много мацки, много музика и много дрифт... шоуто беше дЪ бест, заслужаваше си 7лв отвсякъде! И аз видях на колежката гоуфа с новата тапицерия, страхотно се е получило, много стилно. Браво за ентусиазма и идеята като цяло. Все така и все нагоре. :th_up

Напълно подкрепям.
Благодаря за хубавите думи за Ground Zero Bulgaria,стараем се да помагаме на всички мероприятия с кар-аудио състезания,включително и на клуба,аз съм човека с черната А3-ка който не спираше да ви надува главите,но какво да се прави хората искат да слушат-с 2 думи ЛУДИ ХОРА.

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Чет 04 юли 2013 19:58

При Ground Zero нещата бяха ок, но тази цялата какафония, със всеки как си е пуснал музика силно, в различни стилове, по едно и също време....не е нормално! Аз едвам 20 мин. изтърпях, не си представям хората, които бяха там по цял ден :thumb_down

Потребителски аватар
Tsetso
Контакти:

Мнениеот Tsetso » Чет 04 юли 2013 20:06

idiotchooo написа:При Ground Zero нещата бяха ок, но тази цялата какафония, със всеки как си е пуснал музика силно, в различни стилове, по едно и също време....не е нормално! Аз едвам 20 мин. изтърпях, не си представям хората, които бяха там по цял ден :thumb_down

Лично аз се съобразявах когато друга кола свири,аз не пусках,но има колеги които но го правеха за съжаление.

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Чет 04 юли 2013 20:34

Tsetso написа:Лично аз се съобразявах когато друга кола свири,аз не пусках,но има колеги които но го правеха за съжаление.

:th_up :beer браво за това, но за съжаление бях в залата в един от най лошите моменти
сигурно всички едновременно бръмчаха, а въздуха беше силно задушлив от газовете в съседната зала където се режеха в лютеницата,
а тия кътили да бяха включили вентилацията. Други пък идиоти си държат 3-4 годишни деца случайно зад ауспусите и ония като ги сръчкат и децата се разлитат :laser

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Пет 05 юли 2013 7:11

Напълно подкрепям.
Благодаря за хубавите думи за Ground Zero Bulgaria,стараем се да помагаме на всички мероприятия с кар-аудио състезания,включително и на клуба,аз съм човека с черната А3-ка който не спираше да ви надува главите,но какво да се прави хората искат да слушат-с 2 думи ЛУДИ ХОРА.

Аз лично се качих в тази А3-ка... МНОГО СВИРИ. Евала за отделеното време и труд в тази музика... и не малко средства!

Поздрав:
Изображение

Върни се в “Организационен”