Търсих си фотоапарата, намерих го и да постна някоя снимчица, че не се знае, може до края на годината да не видим друга
Снимки от Плевенските срещи
Re: Снимки от Плевенските срещи
Здравейте Плевенска банда, бях се замислил за началото на форума и първите сбирки които правехме ние "тримата от запаса" с голям ентусиазъм. Исках да погледна някоя снимка, но нито един линк към снимки в темата не работи. Последно, преди няколко години бяха достъпни....Някой знае ли защо не работи нито един линк?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Sharan 7M
- Двигател: AFN
Защото, Краси, повечето са към снимка.бг, дето не работи от години, а останалите са към пиквали-то. За него вече нямам инфо, но там и преди си беше проблем
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY
Несериозна работа Краси! Няма го този екип и този дух като по времето когато и аз идвах. Аз даже нямах автомобил от VW групата. А тук никой не пише от 10 години. Явно идеята за такава общност е умряла.
-
- Автомобил: Passat B6 4motion
- Двигател: AXZ 2009
Имам ФВ от 5 години и не знаех, че е имало срещи в Плевен. Ако някой се навие да организира отново срещи ще дойда с моя Пасат.
- MamaMy
Ти нямаше ли Опел преди това?
radotom написа:Защото, Краси, повечето са към снимка.бг, дето не работи от години, а останалите са към пиквали-то. За него вече нямам инфо, но там и преди си беше проблем
И аз това си помислих, но не бях сигурен, после се сетих че имах акаунт в снимка и опитах да го отворя и се усетих какво е станало. Учуди ме това, че и сравнително по нови снимки в темата от преди 5-6-7 години не се отварят. Може би не всички са били в снимка или пикс, просто някои са изтрити от собствениците на акаунтите в съответното хранилище. Като резултат- не можах да намеря дори една снимка в темата която да се отваря.
MamaMy написа:Несериозна работа Краси! Няма го този екип и този дух като по времето когато и аз идвах. Аз даже нямах автомобил от VW групата. А тук никой не пише от 10 години. Явно идеята за такава общност е умряла.
Да, градът изпосталя и умря, общности май няма никакви..,а ние станахме чички. Остават спомените да ни топлят и добрите приятелства.
-
MamaMy написа:Ти нямаше ли Опел преди това?
Имал съм повече от 10 опела, а и сега имам Опел, но имам и ФВ.
-
Krasi написа:MamaMy написа:Несериозна работа Краси! Няма го този екип и този дух като по времето когато и аз идвах. Аз даже нямах автомобил от VW групата. А тук никой не пише от 10 години. Явно идеята за такава общност е умряла.
Да, градът изпосталя и умря, общности май няма никакви..,а ние станахме чички. Остават спомените да ни топлят и добрите приятелства.
Е, не е умрял все още, но натам отиват нещата. Вече ме е яд да се разхождам по центъра, защото половината от минаващите са буковлъшки ц...ни. Не искам да им гледам мутрите и затова рядко излизам из града.
- MamaMy
Политиците които ни управляват доведоха до това. Вярно, много направиха, но повече провалиха. Последните 15-20 години ги считам за тотално провалени. Успяха да привлекат някакви пари в града по разни проекти, но си ги разпределиха помежду си и между собствените фирми. Обикновените хорица не разбраха нищо от това. В техните очи се видя само грандиозната кражба на мрамора от централния площад и замяната му с бетон. От един от най-красивите градове ни превърнаха в посредствен провинциален град от ниско ниво. Оставиха много хора без препитание и насила ни изгониха от града. Много народ в най-голямата ковид криза предпочете по-малкото зло. Отиде да гладува в чужбина.